Zabava

Uzmite tvornički obnovljene Amazon Fire televizore počevši od 245 USD

Ako ste u potrazi za novim televizorom, razmislite o ulaganju u Fire TV iz Amazona. Amazon Fire televizori su odlični za streaming svih vaših omiljenih emisija i filmova. Dolaze prepuni funkcija i dostupni su po odličnoj cijeni.

Woot je trenutno fabrički obnovljen Amazon Fire TV Omni i Fire TV 4 serije dostupno, a cijene počinju od 245 USD. Ove ponude su dostupne sada dok traju zalihe, ali ponuda ističe večeras ili kada su artikli rasprodani.

Fabrički obnovljeni predmeti su vraćeni, pregledani i vraćeni u potpuno radno stanje, što ih čini solidnom investicijom za mnogo manje nego što biste platili za kupovinu novog. Osim toga, vaša kupovina dolazi sa ograničenom garancijom od 90 dana, za svaki slučaj.

Oba ova Amazon televizora imaju 4K sliku visoke definicije i podržavaju HDR 10, HLG i Dolby Digital Plus. Ako želite da povežete konzolu za igranje ili druge uređaje, televizor dolazi opremljen sa tri HDMI ulaza, tako da ste pokriveni.

The Fire TV Omni također ima mikrofon dalekog polja koji vam omogućava da koristite Alexa za rukovanje televizorom bez ruku, poput pametnog zvučnika, za uključivanje ili isključivanje vašeg uređaja, traženje sadržaja za gledanje, kontrolu kompatibilnih pametnih kućnih uređaja i još mnogo toga. A ako želite da ostavite mikrofon isključen ili da ga koristite tek kada se TV uključi, te postavke su također dostupne. Možete ga prilagoditi svojim željama. Možete kupiti ekran od 55 inča za 350 USD i ekran od 65 inča za 420 USD tokom današnje rasprodaje. Imajte na umu, međutim, da je Dolby Vision dostupan samo na 65-inčnom modelu.

A ako je cijena odlučujući faktor za vas, provjerite 4-Series. Nema taj mikrofon dalekog polja, ali dolazi sa glasovnim daljinskim upravljačem, tako da je i dalje lako upravljati. 55-inčni možete dobiti za 315 dolara, što je veličina koju preporučujemo za većinu zabavnih prostora, ali postoji i verzija od 50 inča za 245 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *