Zabava

Uštedite preko 500 USD na ovom vrhunskom Xgimi Aura projektoru za kućno kino

Ako imate veliki prostor koji želite popuniti, a ne možete pronaći TV koji radi ispravno za vaše potrebe, možda biste trebali razmisliti o projektoru. Zahvaljujući nedavnim napretcima, možete dobiti odličan kvalitet slike bez narušavanja novca — a više vam nije potrebna ogromna količina prostora da biste ga postavili. Sada možete nabavite Xgimi Aura 4K ultra kratki domet projektor za 2,239 dolara kada koristite kupon kod XGIMICNET tokom naplate, uštedjeti 560 USD u poređenju sa cijenom na listi. Ovo je jedno od najvećih sniženja koje smo vidjeli na ovaj model otkako se prvi put pojavio na policama prošlog oktobra.

Xgimi Aura je 4K UHD ultra kratki domet projektor, što znači da ga možete postaviti na TV postolje ispred zida i može projektovati ekran do 150 inča sa samo 17 inča od zida. Stariji projektori bi često morali da se montiraju iza vas i gore, ali to ovde nije neophodno. Može se pohvaliti zadivljujućom 4K UHD rezolucijom, kao i HDR10 za bogate, istinite boje. Unutra ima dugotrajni ultra-sjajni laser koji pomaže u pružanju svijetle i jasne slike, čak i tokom dana. Projektor ima četiri ugrađena Harman Kardon zvučnika od 15 W s Dolby Audio za moćan, impresivan zvuk, a pokreće Android TV kako bi vam omogućio brz i lak pristup vašim omiljenim aplikacijama za striming.

Za ovu ponudu nema određenog isteka, stoga naručite što prije ako se nadate da ćete dobiti jedan od ovih vrhunskih projektora na popustu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *