Zabava

Uštedite do 680 USD na odabranim Hisense i TCL Google Smart televizorima uz Best Buy

Google možda neće proizvoditi nijedan od svojih televizora, ali je tehnološki gigant ipak uspio napraviti svoj kutak na tržištu pametnih televizora. Veliki broj televizora drugih brendova koristi Googleov operativni sistem za pametni TV, a upravo sada Best Buy nudi velike popuste na ove Android modele. Najveći popusti koje ćete naći su na Hisense A6 i U6Hkoji su popusti do 680 USD u odabranim veličinama, ali također možete uštedjeti nešto novca na TCL 4 i 5 Series. Ove ponude će biti dostupne do 14. avgusta, iako bi cijene mogle malo oscilirati prije toga.

Trenutno su u prodaji dva različita Hisense televizora. The A6 je pristupačnija opcija od ove dvije, i može se pohvaliti zadivljujućom 4K slikom, ugrađenim Google Chromecastom i kreće se od 43 inča do 75 inča, a cijene se kreću od 230 do 620 dolara. Glavna razlika između A6 i step-up U6Ha to je da je U6H opremljen ULED ekranom i lokalno zatamnjenje punog niza, umjesto direktnog pozadinskog osvjetljenja, koje mu daje oštriji kontrast, detaljniju sliku i dublje, bogatije boje. Dostupan je u veličinama od 50 do 75 inča, a cijene se kreću od 600 do 800 dolara.

U prodaji su i dva različita TCL televizora. Dali smo ime TCL 4 serija jedan od najbolji televizori za 2022 kao naš omiljeni izbor budžeta. Poseduje 4K UHD displej sa HDR podrškom, Google Assistant i Chromecast ugrađenim, a čak je kompatibilan i sa Amazon Alexa. Veličine i cijene se kreću od 43-inčnog modela od 250 USD do 85-inčnog modela od 1300 USD. Kao i kod Hisense televizora iznad, glavna razlika između serije 4 i 5 je u tome što 5 Series može se pohvaliti nadograđenom slikom zahvaljujući QLED displeju i punom nizu lokalnog zatamnjivanja. Model od 50 inča trenutno je u prodaji za 400 dolara, a model od 75 inča dostupan je za 800 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *