Zabava

Uštedite do 400 USD na LG televizorima uz Best Buy – samo danas

Ako ste na tržištu za novim smart TV, Best Buy ima odlične ponude za LG pametne televizore. Možete uštedjeti do 400 USD na popust na odabrane modele, tako da je sjajno vrijeme da nadogradite svoj sistem kućne zabave. Ali ove ponude završavaju večeras.

Istakli smo naše omiljene ponude sa Best Buy jubilarne rasprodaje u nastavku, ali svakako pogledajte kompletan izbor prodaje da pronađete pravu veličinu i karakteristike za vaš prostor za zabavu.

LG

Ekran od 55 inča je upravo ono što je prosječnoj osobi potrebno da se lijepo uklopi u centar zabave u domu. Ovaj televizor iz 2022. ima NanoCell 4K ekran sa živim bojama i realističnim kvalitetom slike. Također dolazi opremljen optimizatorom igara i kontrolnom pločom te podržava HDR 10. Čak ima i ugrađenu tehnologiju glasovnog pomoćnika.

LG

Ako samo tražite veliki skup za prijenos svih vaših favorita, ovo je odlična opcija. Nedostaje mu optimizator igre odozgo, ali ćete i dalje imati pristup 4K rezoluciji, HDR 10 podršci i ugrađenom glasovnom asistentu.

LG

Serija G1 se ne može nadmašiti kada je u pitanju kvalitet slike. To je skupo, ali trenutno možete uštedjeti 400 USD na Best Buy-u na ovom vrhunskom modelu od 55 inča, što ga čini najboljom ponudom koju možete dobiti za najbolji kvalitet slike u OLED igrici. Nažalost, nije dostupan na svim lokacijama, pa obavezno unesite svoj poštanski broj na Best Buy web-mjestu da vidite možete li ga pronaći u blizini.

Pročitajte našu recenziju serije LG OLEDG1.

LG

A ako vam je cijena najveća briga, pogledajte ovaj 4K TV. Malo je manji od ostalih na listi, sa 43 inča. Obično preporučujemo 55 inča ili više za centar zabave, ali ovo je dobra veličina za spavaće sobe, urede i udobne prostore za spavanje. Dolazi sa modom za optimizaciju igara, ali mu nedostaju funkcije glasovne pomoći drugih televizora na ovoj listi.

A ako vam ovi televizori ne odgovaraju, možete pogledati druge sjajne ponude na televizorima otkrili smo da su trenutno dostupni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *