Zabava

Uštedite do 1.300 USD na Samsungovom ultra elegantnom The Frame 4K TV-u

Samsungov The Frame trenutno izgleda kao nijedan drugi televizor na tržištu. To je zato što je to isto toliko dekor, koliko i ekran za gledanje emisija i filmova. I upravo sada, Woot ima rijetku priliku da kupi jedan od najnovijih modela iz 2022. na sniženju. Samo danas Woot nudi do 30% popusta na The Frame televizore, sa veličinama u rasponu od 32 inča do 85 inča — iako je model od 55 inča već rasprodan. Ove ponude su dostupne samo do 21:59 po pacifičkom vremenu (00:59 ET) večeras, ili dok traju zalihe, tako da obavezno primite svoju narudžbu prije toga.

Frame je više od televizora. To je također elegantno digitalno umjetničko djelo dizajnirano da se neprimjetno uklopi s ostatkom vašeg doma. izuzetno je elegantan na samo jedan inč debljine, a karakteristike su zamjenjive magnetni okviri koji dolaze u nizu boja i materijala, tako da možete pronaći onaj koji se uklapa u stil vašeg doma. I samo zato što je ujedno i dio ekrana, to ne znači da je Samsung štedio na hardveru. Opremljen je 4K QLED ekranom, ima podršku za HDR10 Plus i ima stopu osvježavanja od 120 Hz za oštru, bogatu sliku.

Takođe ima mat ekran protiv odsjaja, a novi dodatak za model 2022, koji skoro u potpunosti eliminiše refleksiju svetlosti tako da možete jasno da vidite ekran – danju ili noću. Kada se ne koristi, okvir možete postaviti i na umjetnički način rada, gdje funkcionira kao digitalni okvir za slike. Možete postaviti svoje fotografije ili birati između preko 1.400 komada uz mjesečnu pretplatu od 6 USD na Samsungove Art Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.