Zabava

Sonyjevi moćni, a prenosivi Bluetooth zvučnici trenutno su sniženi do 102 USD

Prijenosni Bluetooth zvučnici nude odličan kvalitet zvuka bilo da ste kod kuće ili u pokretu. Između kompaktne veličine i lake prenosivosti, čini ih odličnim izborom za svakoga ko želi da uživa u svojoj muzici bez vezivanja.

Amazon je umanjio nekoliko novih Sony X-series prijenosni Bluetooth zvučnici, uz uštedu od čak 102 USD za ograničeno vrijeme.

Ako tražite moćan, ali jeftin zvučnik, pogledajte Sony SRS-XE200. Uz 25% popusta, platit ćete samo 98 USD za lagani, prijenosni zvučnik s trakom za nošenje koja može trajati do 16 sati po punjenju. Za 148 dolara možete nadograditi na SRS-XE300, koji dobija do 24 sata reprodukcije po punjenju. To je 52 dolara uštede. Oba ova zvučnika su takođe otporna na udarce, tako da su dovoljno izdržljivi da prežive većinu oštećenja ako se slučajno ispuste ili prevrnu.

A za zvučnik koji bukvalno traje cijeli dan, pogledajte Sony SRS-XG300. Ovaj zvučnik može izdržati do ogromnih 25 sati trajanja baterije po punjenju. Ima i brzo punjenje kada vam je potrebno pojačanje. Samo 10 minuta će vam dati više od sat vremena igranja. Osim toga, možete puniti svoje uređaje preko USB priključka ako vaš telefon ili tablet počnu da se gase. Lagan je i ima ručku na uvlačenje, tako da je lako nošenje. I dolazi s ambijentalnim LED osvjetljenjem koje možete prilagoditi u aplikaciji Fiestable. Može čak i da se sinhronizuje sa ritmom muzike. Obično je 350 dolara, ali možete ga dobiti odmah za 248 dolara.

Svaki od ovih uređaja ima X-Balanced zvučnike koji pružaju snagu, jasnoću i zvuk bez izobličenja, kao i dvostruke pasivne radijatore — iako SRS-XG300 takođe ima mekane visokotonce i opciju mega basa. Svi ovi zvučnici imaju IP67 otpornost na vodu i prašinu, tako da ih možete koristiti u gotovo svakom okruženju. Osim toga, opremljeni su bežičnim povezivanjem za zabavu, što znači da možete povezati do 100 kompatibilnih zvučnika X-serije za impresivan zvuk u gotovo svakoj atmosferi. Ovi zvučnici uključuju mikrofon sa tehnologijom poništavanja odjeka tako da ih možete koristiti tokom video ili telefonskih poziva.

Dostupne su i druge boje za svaku, pa svakako provjerite kompletan izbor prodaje da zgrabite zvučnik koji odgovara vašem stilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *