Zabava

Sony slušalice za uši, slušalice i prenosivi zvučnici su na sniženju do 35%.

Ako tražite neku novu opremu za sviranje svojih omiljenih melodija, sada je pravo vrijeme da se dogovorite. Možete pronaći sniženja cijena na prenosivi Bluetooth zvučnici koji su kompaktni i laki za nošenje ili odlične ponude u kompletima slušalice ili slušalice sa robusnim zvukom i poništavanje buke tehnologije. Dakle, bez obzira da li želite da nadogradite svoje iskustvo slušanja ili vam je samo potreban novi način da svoju muziku nosite u pokretu, postoje odlične ponude.

Sony zvučnici, slušalice i slušalice su trenutno u prodaji na Amazonu za do 35% popusta, s cijenama koje počinju od samo 48 USD za ograničeno vrijeme.

Dostupne su brojne opcije po odličnim cijenama. Istaknuli smo nekoliko najboljih ponuda u nastavku, ali možete ih kupiti kompletan izbor prodaje na Amazonu kako biste pronašli savršen način da pojačate muziku onako kako želite.

David Carnoy/CNET

Ovaj kompaktni Bluetooth zvučnik proglašen je jednim od naših favorita u 2022. Otporan je na prašinu i vodu sa IP67 certifikatom i ima 16 sati trajanja baterije pri umjerenim nivoima jačine zvuka. Zvučnik svira više nego što biste mislili zbog svoje male veličine, sa pristojnim udarcem basa i dolazi u pet cool opcija boja. Takođe ima integrisan mikrofon, u slučaju da ga želite koristiti kao spikerfon.

Sony

Što se Sony slušalica tiče, WH-CH710N set je jedan od naših izbora za najbolje Sony slušalice godine. Ove slušalice za poništavanje buke preko ušiju dobra su opcija za ljude koji žele jeftinu opciju koja će vam pružiti tehnologiju za uklanjanje buke. Imaju dva mikrofona koji smanjuju ambijentalnu buku i dobijaju do 35 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem. Međutim, imajte na umu da ovaj par slušalica ne dolazi sa torbicom za nošenje.

David Carnoy/CNET

Ove lagane, kompaktne slušalice došle su na našu listu najboljih bežičnih slušalica za 2022. Ove slušalice sa izolacijom od buke imaju Sonyjev V1 procesor i nude odličan kvalitet zvuka po cijeni. Nude ambijentalni režim i uključuju funkciju Speak-to-Chat koja će automatski pauzirati vašu muziku kada počnete da pričate i nastavljate reprodukciju nakon toga. Sa do šest sati trajanja baterije po punjenju i do 20 sati sa futrolom za punjenje, solidna su opcija za cjelodnevno nošenje (sa pauzama za punjenje goriva). Takođe su vodootporni i otporni na prskanje sa IPX4 ocenom, što ih čini dobrom opcijom za putovanja ili nošenje u teretani. Pročitajte našu recenziju Sony LinkBuds S.

Sony

SRS-XB33 dolazi opremljen sa dva drajvera punog opsega i dva bočna pasivna bas radijatora za robustan zvuk sa dodatnim basom. Ima IP67 ocjenu otpornosti na rđu, prašinu, udarce i vodu, tako da ga možete ponijeti bilo gdje. Takođe pruža do 24 sata reprodukcije sa jednim punjenjem. Možete čak koristiti zvučnik da napunite svoj telefon kada je baterija skoro prazna. Poseduje dva svetla zvučnika i višebojna svetla za liniju da dodaju atmosferu zabavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *