Zabava

Ponesite zabavu bilo gdje s ovim Select Pro Bluetooth Boom Box kutijom od 70 USD

Anker Soundcore Select Pro je prenosivi boom box koji vam omogućava da ponesete zabavu u pokretu, a upravo sada možete kupiti jedan po povoljnoj cijeni. Samo za danas, Best Buy ima ovaj Bluetooth zvučnik u prodaji za samo 70 USD, što je 40 USD niže od uobičajene cijene. Ova ponuda je dostupna samo do 21:59 po pacifičkom vremenu (00:59 ET) večeras, pa se pobrinite da do tada dobijete svoju narudžbu ako se nadate da ćete je dobiti po ovoj cijeni.

Select Pro je blagi korak niže u odnosu na Soundcore Motion Boomkoje smo uvrstili na našu listu najbolji Bluetooth zvučnici za 2022. Glavna razlika između ova dva modela je u tome što Select Pro ima manju bateriju, što je ograničava na 16 sati slušanja, a ne na 24 sata Motion Booma. Međutim, manja baterija ga čini i malo lakšim, težak je nešto više od četiri funte, tako da je malo lakše lutati okolo.

Select Pro je također potpuno vodootporan sa IPX7 ocjenom, tako da ga je sjajno imati na bazenu ili na brodu. Čak i pluta, tako da nema potrebe da brinete da će preterati. Također je opremljen prilagodljivim LED svjetlima koja stvaraju svjetlosnu predstavu vođenu ritmom, a može se koristiti kao power bank za punjenje vaših drugih uređaja. Po punoj cijeni, otkrili smo da je Motion Boom bolja vrijednost, ali za samo 70 dolara, Select Pro čini mnogo uvjerljivije kućište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *