Zabava

Ovaj 43-inčni Amazon Fire TV je po najnižoj cijeni do sada na 41% popusta

Prošla su vremena TV antena i kablova, sada smo svi o ravnim ekranima sa Wi-Fi. Amazon Fire televizori podižu ga na novi nivo sa ugrađenom Alexa. Ovom hands-free televizoru nije potreban čak ni daljinski, što vam omogućava da zaronite u zabavu koristeći samo svoj glas. Postoji pet različitih veličina koje možete izabrati, ali upravo sada 43-inčni televizor ima 41% popusta.

Nadogradite svoje iskustvo zabave uz ovaj TV Omni serije koji ima briljantnu 4K Ultra HD rezoluciju. Možete pristupiti više od milion filmova i TV epizoda dok uparujete svoje pretplate na Netflix, Disney Plus, Hulu i Prime Video. Iako je televizor ultratanak, i dalje je opremljen kablovskim, satelitskim i HDMI portovima.

Ovaj televizor je po najnižoj cijeni do sada u ograničenom vremenu, pa ga uzmite dok možete. The 50-inčni model je takođe u prodaji za 370 dolara (uštedite $140) i 55-inčni model je na rasprodaji za 450 dolara (uštedite $110). Ostvarite više uštede sa 65-inčni televizor koji košta samo 500 dolara (uštedite $330) i uštedite najviše kada kupite 75-inčna verzija za 750 dolara (uštedite $350). Obavezno pogledajte i druge odlične Ponude za 4K TV i sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *