Zabava

Nekoliko Ankerovih projektora Nebula ponovo je u prodaji sa popustom do 480 USD

Ako imate prazan zid koji samo moli da bude pretvoren u TV sa velikim ekranom, Ankerova posljednja rasprodaja svojih projektora Nebula je za vas. Ovo su neki od najvećih sniženja koje smo vidjeli u Nebulinoj Amazon prodavnici sa čak 480 USD popusta na projektore.

Većina ovih modela su samostalne jedinice sa ugrađenim zvučnicima i baterijama koje omogućavaju prenosivost. Sa ugrađenim Androidom, ove projektore možete učitati sa aplikacijama za striming, ili možete priključiti Fire TV Stick ili Roku streamer na modelima s HDMI ulazima.

Nebula

Anker pravi odlične male projektore i upravo sada možete uštedjeti na njegovom Nebula Astro mini prijenosnom projektoru uz ovaj direktni pad cijene od 80 USD. Ovaj prijenosni projektor ima ugrađenu bateriju koja traje do 2,5 sata i mogućnost prikaza slike do 100 inča. Možete se povezati s njim preko ugrađenog HDMI ili USB-C porta ili koristiti Bluetooth vezu za bežični prijenos sadržaja s telefona ili tableta na njega. Vaš telefon se može koristiti kao daljinski upravljač, a radi na modificiranoj verziji Androida, koja vam daje pristup svim vašim omiljenim aplikacijama za striming: Hulu, Netflix, Amazon Prime i još mnogo toga.

Nebula

Kapsula Anker Nebula je manja od limenke sode, ali može stvoriti veliku sliku. Nije najsjajniji ni najglasniji, ali za nešto što može stati u džep je odličan. Trenutno je snižen na 222 dolara što odgovara njegovom najvećem direktnom padu cijene ikada.

Nebula

Mars II Pro zauzima prvo mjesto na našoj listi najboljih prijenosnih projektora zahvaljujući svojoj svjetlosnoj snazi, ukupnom kvalitetu slike, jednostavnosti korištenja i pristupačnoj cijeni. Iako je malo veća od jeftinijih alternativa, njegova ugrađena baterija od 12.500 mAh je dobra za oko 3,5 sata tako da može s lakoćom gledati dugometražni film i možete preuzeti sadržaj u svoju internu memoriju od 8 GB za gledanje van mreže.

Pročitajte našu recenziju Anker Nebula Mars II Pro.

Nebula

Cosmos Max je odličan izbor za projektor kućnog bioskopa. To je 4K HDR projektor sa Dolby Digital zvučnicima od 360 stepeni, Android 9.0 i 1.500 lumena svjetline. Možete podesiti veličinu slike do 150 inča. Čak i pretvara sadržaj koji nije HDR. Možete dobiti blizu 500 dolara na Cosmos Max projektoru, što je najniža cijena koju smo ikada vidjeli.

Nebula

Ako tražite snagu porodice Nebula, pogledajte Cosmos Laser 4K projektor. Obično se navodi za 2.200 USD, a kupon na stranici daje vam 200 USD popusta, što znači da možete dobiti ovu postavku od 2.400 lumena sa skoro 10% popusta. Može analizirati vašu sobu i automatski uklopiti ekran u vaš prostor bez da bilo koji dekor ili namještaj blokiraju sliku. Takođe ima Android TV 10 i moćne duple zvučnike od 10 W i visokotonce od 5 W za impresivan zvuk.

Više Nebula ponuda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *