Zabava

Najnovija ponuda Apple TV-a spušta 4K model na samo 120 USD (uštedite 59 USD)

Prošlog mjeseca vidjeli smo neke zvijezde Apple TV ponude tokom promocija Prime Day i Black Friday u julu, ali te rasprodaje su sada odavno prošle. Ne bojte se, međutim, jer vam veliki trgovci na malo daju još jednu priliku da uštedite na najnovijem Apple hardveru za streaming sa popust od 59 USD na Apple TV 4K. Padajući čak 120 USD za model od 32 GB, ovo je utakmica za najbolju cijenu koju smo vidjeli izvan Prime Day-a i rijetku priliku da uštedite na proizvodu koji je povijesno držan po punoj maloprodajnoj cijeni.

Sarah Tew/CNET

Ovo je najnoviji Apple TV 4K sa potpuno novim (i znatno poboljšanim) Siri daljinskim upravljačem koji ga prati. Ovu verziju pokreće Appleov A12 Bionic čip kako bi se povećala brzina i iskustvo aplikacija. Po sniženju od blizu 50 USD, teško ćete pronaći bolju cijenu za ovo trenutno.

Apple

Apple TV 4K od 64 GB nudi dodatnu pohranu ako preuzimate puno sadržaja ili instalirate razne igre i aplikacije. Iako je model od 32 GB također snižen 59 USD, možda bi bilo vrijedno potrošiti dodatnih 20 USD za udvostručenje prostora za pohranu ako ga planirate zadržati neko vrijeme.

Razmaženi smo izborom kada je u pitanju uređaji za striming ovih dana sa sjajnim opcijama od Rokua, Amazona, Googlea i drugih dostupnih po povoljnim cijenama. Međutim, ako ste all-in na Apple ekosistemu, Apple TV je nesumnjivo najbolji izbor za vas i 2021. Apple TV 4K je trenutni vrhunski model.

Unutra ga pokreće Appleov snažni A12 Bionic čip koji mu pomaže da radi nesmetano i osigurava da je vaše iskustvo striminga na vrhunskom nivou. Tu je i Siri glasovni daljinski upravljač za jednostavnu navigaciju. Možete birati između 32GB ili 64GB opcija, obje dostupne uz popust, a ovo drugo je preporučljivo za one koji žele pokrenuti puno igrica ili pohraniti veliku kolekciju TV emisija i filmova na uređaju.

Apple TV nudi nivo korisničkog iskustva koji biste očekivali od Apple proizvoda, plus zgodne veze s vašim Apple ID-om, historijom kupovine iTunes-a i Apple uslugama kao što su Apple TV Plus i Apple Fitness Plus. Na kraju krajeva, vjerovatno ćete više uživati ​​u korišćenju Apple TV-a nego u konkurentskom uređaju, a popust od skoro 60 dolara pomaže da se njegova cijena spusti na nešto što je malo bliže ostatku paketa za streaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *