Zabava

Najbolje TV ponude u 2022.: Uštedite do 1500 USD na LG, Samsung i Amazon Fire televizorima

Ima mnogo toga za razmotriti pred vama kupi novi TV. Željećete da shvatite koliko prostora imate i koliki bi vaš TV trebao biti. Ako ćete ga koristiti za igranje igara, možda ćete poželjeti onaj koji ima visoku rezoluciju i brzu brzinu osvježavanja. Većina novih televizora su pametni televizori koji dolaze sa ugrađenim aplikacijama kao što su Netflix, Hulu i YouTube, kao i glasovnom kontrolom i glasovnom pomoći.

Ako ste u potrazi za novim televizorom ili želite nadograditi svoj postojeći uređaj, možda ćete razmišljati o tome da pričekate do Crni petak ili drugo shopping događaji da kupim jednu. Ali postoji mnogo sjajnih ponuda u nekoliko trgovaca koje možete iskoristiti upravo sada. Ostvarite stotine dolara popusta na televizore različitih brendova uz ove sjajne ponude.

Čitaj više: Kako kupiti TV

Ponude za Samsung TV

Amazon

Ako tražite kvalitetan Samsung TV, a da ne plaćate skupo za OLED ekran, pogledajte ovaj 55-inčni QLED 4K TV. Prvobitno $798, možete ga dobiti za $698 i uštedjeti $100. To je model iz 2022. koji je ultratanak i dolazi sa Alexa ugrađenom u njega. Opremljen je tehnologijom Motion Xcelerator, koja minimizira zamućenje i poboljšava jasnoću pokreta pri velikom brzini i sadržaju visokog intenziteta.

Amazon Fire TV ponude

Amazon

Amazon je prošle godine lansirao svoje prve Fire TV uređaje i od tada je bilo nekoliko modela. Ovaj TV, 65-inčni Omni Series 4K TV, ima Dolby Vision i može se koristiti potpuno bez upotrebe ruku jer ima ugrađenu Alexa. Dolby Vision pruža boju, kontrast, jasnoću i svjetlinu vašem iskustvu gledanja, a Dolby Digital Plus nudi napredne surround zvuk na više uređaja. Trenutno možete uštedjeti 13% na ovoj veličini.

Primate obavještenja o cijenama za 65-inčni Amazon Fire Omni Series 4K TV: 720 USD

LG TV ponude

Amazon

Volimo LG OLED televizore zbog njihovog kvaliteta i cijene. Ovaj TV je sada snižen 200 USD, tako da možete uštedjeti još više novca dok kupujete jedan od najkvalitetnijih televizora. Samoosvijetljeni OLED pikseli stvaraju prekrasnu grafiku sa beskonačnim kontrastom, savršenom crnom i preko milijardu boja koje se ističu svjetlije. Uz način rada Filmmaker, možete poboljšati svaki trenutak u Dolby Atmos zvuku za vrhunski doživljaj kućnog bioskopa.

Pročitajte našu recenziju LG OLED C2 serije 2022.

Primate obavještenja o cijenama za 65-inčni LG C2 serije OLED evo 4K pametni TV: 1897 USD

Toshiba, Sony i drugi TV ponude

Amazon

TCL televizori su na vrhu naše liste favorita za najbolje jeftine televizore, a ovaj televizor nije izuzetak od toga. Prvobitno 800 dolara, sada je samo 450 dolara. To i nije loše za 65-inčni 4K Roku TV — našu omiljenu platformu za pametni TV. Uživajte u slikama u 4K s visokim dinamičkim rasponom. Možete prilagoditi svoj početni ekran da lako pristupite svojim omiljenim kanalima za striming ili TV emisiji.

Primate obavještenja o cijenama za TCL 50-inčni Smart Roku TV serije 4 serije 4 4K: 280 USD

Leave a Reply

Your email address will not be published.