Zabava

Najbolje ponude za Soundbar: Uštedite 388 USD na LG SP8YA, 270 USD na LG Eclair i više

Streaming promijenio je način na koji gledamo filmove i više ne morate ići u bioskop da biste pogledali najnovije hitove. A kada nadogradite zvuk vašeg TV-a zvučnom trakom, možete unijeti impresivan zvuk kazališnog kvaliteta pravo u svoju dnevnu sobu. Postoji mnogo opcija, od jednostavnih zvučnih traka iz jednog komada do podešavanja kućnog bioskopa sa više zvučnika, a uz malo kopanja, nećete imati problema da pronađete jedan po odličnoj ceni.

Ako niste potpuno sigurni što tražite, ili kako dešifrirati sve kanale, snage i druge tehničke specifikacije, svakako se obratite našem priručnom soundbar vodič za kupovinu. U nastavku smo zaokružili neke od najboljih povoljnih ponuda koje ćete trenutno pronaći na soundbaru, a mi ćemo nastaviti da ažuriramo ovu stranicu kako ponude budu dolazile i odlazile, pa svakako provjeravajte često.

LG

Ovo podešavanje se sastoji od zvučne trake i bežičnog subwoofera i ima neke od najboljih kvaliteta zvuka koje ćete pronaći na ovoj listi. Sa 3.1.2 kanala, donosi 440 vati vrhunskog, 24-bitnog zvuka visoke rezolucije pravo na vaš kauč. A uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X nudi impresivno iskustvo slušanja u bioskopskom kvalitetu. Takođe je opremljen 5.1 Bluetooth-om, tako da možete da strimujete muziku ili zvuk direktno sa svog telefona ili laptopa, a kompatibilan je i sa Alexa i Google Assistant-om za upravljanje glasom bez upotrebe ruku.

Primate obavještenja o cijenama za LG SP8YA: 412 USD

LG

Ova dvodijelna 3.1.2-kanalna LG postavka isporučuje 320 vati impresivnog zvuka i optimizirana je za manje prostore. Poseduje Dolby Atmos podršku, kao i 4K i HDR10 prolaz za kvalitet zvuka visoke rezolucije, čak i preko eksternih uređaja kao što je Blu-ray plejer. A uz Bluetooth 4.0 povezivanje, možete lako da strimujete muziku sa bilo kog mesta.

Samsung

Slično LG-u iznad, ovo je još jedan 3.1.2-kanalni sistem za impresivan 3D audio. Podržava i Dolby Atmos i DTS:X, i ima prilagodljiv zvuk, koji optimizira jasnoću glasa tako da uvijek možete čuti šta se govori. Takođe dolazi sa unapred podešenim Game Pro režimom sa usmerenim zvukom za intenzivno i impresivno iskustvo igranja.

Samsung

Ovaj 3.1-kanalni LG soundbar je solidna, jednostavna postavka i uključuje osnovne komponente — soundbar i bežični subwoofer. Pruža 420 vati zvuka i povezuje se na vaš TV preko HDMI porta ili bežično preko Bluetooth-a. Takođe ima Meridian audio tehnologiju koja odvojeno miksa visoke i niske frekvencije za oštriji i impresivniji zvučni profil.

Primate obavještenja o cijenama za LG S65Q: 250 USD

Insignia

Sa samo 80 dolara za dvodelno podešavanje, ova Insignia zvučna traka je daleko najpovoljniji model koji ćete naći na ovoj listi. Po ovoj cijeni, ne možete očekivati ​​da će se takmičiti sa vrhunskim specifikacijama nekih od gore navedenih skupljih modela, ali će sigurno biti poboljšanje u odnosu na zvuk vašeg televizora sa 80W dinamičnog zvuka. To je jednostavno 2,1-kanalno podešavanje sa 11,5-inčnim bežičnim subwooferom i može se povezati s vašim TV-om preko USB-a, RCA ili optičkog digitalnog audio kabla.

Primate obavještenja o cijenama za Insigniju NS-SBAR21F20: 80 USD

Roku

Primate obavještenja o cijenama za Roku Streambar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *