Zabava

Nadogradite svoju sobu uz ove ponude na tvornički obnovljenim Samsung televizorima

Ako ste na tržištu za novim smart TV, razmislite o ulaganju u tvornički obnovljeni televizor kompanije Samsung. Možete strimovati sve svoje omiljene emisije i filmove na Samsung televizorima. Dolaze prepuni funkcija i dostupni su po odličnoj cijeni. S veličinama u rasponu od 49 do 85 inča, možete dobiti ekran bilo koje veličine koja vam je potrebna za impresivno pozorišno iskustvo kod kuće.

Trenutno Woot ima tvornički obnovljeni Samsung televizori dostupan u velikom izboru veličina, savršen za vaš prostor za zabavu koliko god da je velik. S cijenama koje počinju već od 530 dolara, ovo je rasprodaja koju vrijedi provjeriti. Ove ponude završavaju večeras, ali neki modeli su već počeli da se rasprodaju, tako da preporučujemo kupovinu što prije za najbolji izbor.

Fabrički obnovljeni proizvodi odličan su način da uštedite nešto novca na tehnologiji koja bi koštala mnogo više da je kupite potpuno novu. Predmeti u ovoj prodaji su vraćeni, pregledani i vraćeni u potpuno radno stanje i uključuju ograničenu garanciju od 90 dana, za svaki slučaj. Postoji mnogo televizora na rasprodaji, zbog čega smo u nastavku pregledali i istakli neke od naših omiljenih opcija.

Za vrhunski kvalitet slike, razmislite o Samsungovom QN900A Neo QLED 8K smart TV. Izdan 2021. godine, ovaj TV nudi punu 8K rezoluciju, kao i povećanje drugog sadržaja i automatsku optimizaciju svega što gledate. Okviri su izuzetno mali, a sloj protiv refleksije minimizira odsjaj bez obzira u koje doba dana želite da gledate svoje omiljene filmove i emisije. Model od 65 inča košta 2.500 dolara, ali možete nadograditi i na model od 85 inča ako pravite kućni bioskop ili uživate u zaista impresivnom iskustvu zabave.

U stvari, ako tražite zaista velike veličine ekrana, svakako pogledajte Samsungove QN90A Neo QLED 4K smart TV. Ovaj model iz 2021. odabrao je CNET kao najbolja OLED alternativa u 4K TV-u za ovu godinu. Sa ugrađenom Alexa, ima svjetliju sliku od OLED televizora, podržava HDR10 i HDR10+, ima zvuk praćenja objekata i ima stopu osvježavanja od 120 Hz. Na 85 inča, jeste ogroman i mogao bi nadjačati manje sobe, ali je odlična opcija za bioskopsko iskustvo kod kuće i trenutno košta samo 2.400 dolara.

A ako tražite kvalitetan TV po niskoj cijeni, postoje odlične mogućnosti. The Q80T QLED 4K Smart TV košta 650 dolara i ima mnogo sjajnih funkcija kao i drugi Samsung televizori, uključujući ekran protiv odsjaja, zvuk za praćenje objekata i ugrađenu Alexa. Ili za najnižu cijenu, možete uzeti 49-inčni Q70R QLED 4K smart TV za 530 dolara.

Možete osvojiti i gomilu televizora u rasponu od 55 do 65 inča, što je veličina koju preporučujemo za većinu zabavnih prostora, ovaj 55-inčni model od 2019. košta samo 580 dolara. Ali s više od 20 različitih modela na raspolaganju, pogledajte kompletan izbor prodaje na Woot-u da pronađete pravi model za vaš prostor za zabavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *