Zabava

Nabavite ogroman ekran od 75 inča i uštedite 400 USD uz ovu ponudu Fire TV Omni

Fudbalska sezona je stigla, a kako vrijeme počinje da se hladi, sve više nas će provoditi više vremena u zatvorenom prostoru, što ovo čini idealnim vremenom za preuređenje vaše zabave. Ulaganje u a TV sa velikim ekranom može u potpunosti promijeniti vaš prostor, pružajući vam pozorišni doživljaj na vlastitom kauču.

Upravo je Best Buy snizio cijenu Amazona 75-inčni Fire TV Omni za 400 dolara, što znači da ćete platiti samo 700 dolara za pametni 4K TV sa mnoštvom sjajnih funkcija, uključujući ugrađenu Alexa. Ova ponuda je dostupna samo ograničeno vrijeme.

Amazonove Fire TV Omni isporučuje sadržaj u 4K Ultra HD i podržava HDR 10, HLG, Dolby Digital Plus i Dolby Vision, pružajući vam kvalitetno iskustvo kućnog bioskopa. Ako imate prostor koji može podržati masivni LED ekran od 75 inča, ovo je posao vrijedan pažnje. Iako nismo pregledali ovaj konkretan model, gledajući brend i specifikacije, očekivali bismo da kvalitet slike nije najbolji na tržištu, ali svakako dovoljno dobar za većinu ljudi.

Ovaj TV također ima ugrađene mikrofone, kao i ugrađenu Alexa, što znači da ne samo da možete pronaći sve svoje omiljene emisije bez upotrebe ruku i kontrolirati TV koristeći samo svoj glas, već je vaš TV kompatibilan i sa drugim Amazon uređajima, uključujući Echo zvučnike. To znači da možete lako povezati Echo zvučnike na svoj TV kako biste pružili zvuk višeg kvaliteta koji je zaista impresivan. (I još uvijek postoji daljinski za vrijeme kada samo želite da možete kliknuti i otići.)

Zabrinuti ste za privatnost? Mikrofone možete isključiti pritiskom na dugme. Uz to, ovaj televizor dolazi s različitim roditeljskim kontrolama i postavkama profila, što čini još lakšim spriječiti svoju djecu da pristupaju sadržaju za odrasle kada obavljate više zadataka.

A Omni TV može podržati dvosmjerne video pozive. Sve što vam treba je kompatibilna web kamera (prodaje se zasebno). Ovo može biti odlična funkcija za ostanak u vezi sa porodicom ili za svakoga ko radi od kuće koji želi da iskoristi prednosti velikog ekrana. Po cijeni od 700 dolara, ovaj TV ima impresivnu listu funkcija, što ga čini solidnim. Ali ako tražite drugu veličinu ili želite drugačiji niz funkcija, pogledajte druge Ponude za 4K TV dostupan sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.