Zabava

Doss prijenosni Bluetooth zvučnici imaju do 50% popusta tokom jednodnevne rasprodaje

Tražite li način da svoju muziku ponesete sa sobom u pokretu? Prijenosni Bluetooth zvučnici su odlična opcija. Ovi zvučnici vam omogućavaju da bežično emitujete muziku sa vašeg telefona ili drugog uređaja koji podržava Bluetooth.

Trenutno Amazon ima portabl Doss Bluetooth zvučnici snižene čak 50%. Međutim, ovi ugovori ističu večeras.

Bilo da idete na plažu, na piknik ili samo želite da oživite zabavu, Bluetooth zvučnici su odličan način da uživate u muzici bilo gdje bez brige o kablovima ili nošenja teške kutije.

Ako ćete biti u blizini vode, razmislite o tome da zgrabite Doss SoundBox Pro. Obično na listi za 60 USD, ovaj zvučnik od 20 W možete nabaviti za 45 USD kada pričvrstite kupon na stranici. Vodootporan je IPX5 i može do 20 sati reprodukcije. Takođe ima višebojna svjetla, koja definitivno mogu postaviti pravu atmosferu za druženje.

The SoundBox Plus je druga opcija. Ovom zvučniku od 16 W nedostaje vodootpornost kao kod Pro i ima drugačiji dizajn, ali po cijeni od 30 dolara i dalje ima pune duboke basove, ima neka svjetla koja su zabavan dodatak zabavi i ima do 20 sati reprodukcije. Samo isjeci kupon na stranici da dobijete puni popust.

Još jedan zvučnik koji je odličan za bazen ili plažu je Doss E-go II. Vodootporan je sa IPX6 oznakom, ima do 12 sati reprodukcije i uključuje čvrst remen tako da ga lako možete zakačiti za torbu. Takođe ima ugrađeni mikrofon. Ovaj zvučnik od 12 W danas je na sniženju od 20%, što dovodi do cijene od 40 USD.

Ako džepni zvučnik može zadovoljiti vaše potrebe, Doss Genie vredi razmisliti. Pakuje veliki zvuk za tu veličinu, bez izobličenja. Kompatibilan je i s više od Bluetooth veze – ima aux-in i TF modove kartice. Ima čak i ugrađeni mikrofon i omogućava do 8 sati reprodukcije. Trenutno je upola niže, tako da možete kupiti jedan za sebe ili kao poklon za samo 15 dolara.

Na raspolaganju je još više zvučnika, pa svakako pogledajte kompletan izbor prodaje na Amazonu prije nego što ove ponude nestanu.

Čitaj više: Najbolji Bluetooth bežični zvučnici za 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *