Vijesti

WhatsApp vam sada omogućava da razgovarate sami sa sobom

WhatsApp će vam sada omogućiti slobodno slanje poruka. Nova funkcija Message Yourself postepeno se uvodi korisnicima WhatsApp-a u posljednjih nekoliko mjeseci i pojavila se u bilješkama o izdanju najnovijeg ažuriranja aplikacije ove sedmice. To nije Metin najnoviji izum umjetne inteligencije, već više digitalni notepad koji vam omogućava da sebi šaljete brze bilješke, podsjetnike, veze i fotografije na više uređaja.

Ako svako jutro razgovarate sami sa sobom u ogledalu, možda ćete uživati ​​u ovoj novoj funkciji WhatsApp-a više od većine.
Snimak ekrana Tom Warren / The Verge

Ja lično još uvijek koristim Instapaper za dijeljenje linkova na različitim uređajima jer je i dalje teško sinhronizirati veze na više uređaja — posebno ako koristite iPhone, ali posjedujete Windows laptop. Microsoft je olakšao korištenje Android uređaja sa Windowsom, ali Apple-ova univerzalna međuspremna funkcija ograničena je na macOS uređaje.

Ne treba vam ni WhatsApp da biste razgovarali sami sa sobom. Mnogo drugih aplikacija uključuje sličnu funkciju, a Facebook Messenger i Instagram vam omogućavaju da sami sebi šaljete poruke. Ako koristite Slack ili Microsoft Teams na poslu, možete i sami sebi slati poruke, a Signal ima funkciju Note to Self koja je vrlo slična WhatsApp-u.

Najnovije napomene o iOS izdanju WhatsApp-a također spominju mogućnost prevlačenja slika, videozapisa i dokumenata iz aplikacija kao što su Safari, Fotografije i datoteke. Također sada možete poništiti opciju brisanja za mene “na nekoliko sekundi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *