Vijesti

Vergecast: gadgeti za Dan zahvalnosti i pametni dom

Dva puta sedmicno, The Verge objavljuje The Vergecast, naš vodeći podcast o tehnologiji i emocijama. Srijedom, glavni urednik David Pierce vodi izbor The VergeStručno osoblje kompanije ‘s u istraživanju kako gadgeti i softver utiču na naše živote — i koje biste trebali unijeti u svoj dom.

Sedmica je zahvalnosti. Dakle, u današnjoj emisiji pokrivamo uređaje uključene u vašu večeru za Dan zahvalnosti. Kuhinja je možda prostorija u vašem domu s najviše tehnologije, a gadgeti koje tamo koristimo postaju sve pametniji – s Wi-Fi vezama, ekranima osjetljivim na dodir i glasovnim asistentima. SRecenzent i reporterka mart home-a Jennifer Pattison Tuohy pridružuje se emisiji kako bi demo napravila obrok za Dan zahvalnosti sa svojim kuhinjskim uređajima i razgovarala s Davidom o stanju i budućnosti pametnog doma.

Slušajte kako nas Jennifer vodi kroz proces korištenja kuhinjske tehnologije kao što je Thermomix, Moen pametna slavina, pametna pećnica, pametni frižider, pametni aparat za espreso i još mnogo toga. Izvinjavam se ako ste zbog ovoga gladni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.