Vijesti

Vampire Survivors bi konačno mogli dobiti vampire u novoj ekspanziji

Uprkos imenu, Vampire Survivors trenutno nema vampira među svojim 41 likom koji se može igrati i hordama neprijatelja, ali to bi se moglo promijeniti s prvom DLC proširenjem igre. Na Steam stranici za novonajavljenu ekspanziju, Legacy of the Moonspellprogramer Poncle nagoveštava da bismo mogli konačno vidite vampire u igri.

Legacy of the Moonspell je prvi DLC za Vampire Survivors, i uvodi potpuno novu pozornicu, nove likove, nova čudovišta i novo oružje za njihovo klanje”, piše Poncle. „Možda čak postoje neke skrivene misterije za one sa upitnim načinom razmišljanja, ali ne možemo ni potvrditi ni poreći prisustvo vampira…“

Bez obzira da li se vampiri pojavljuju, DLC izgleda kao dobra ekspanzija. Pored osam likova, 13 oružja i nove muzike, tu je i nova pozornica koju Poncle naziva najvećom do sada, sa „nekoliko različitih okruženja“ sa sopstvenim izazovima i čudovištima.

Legacy of the Moonspell biće objavljen 15. decembra za PC (preko Steam-a) i Xbox. Koštaće 1,99 dolara, što mi se čini kao jeftino. Ako niste igrali Vampire Survivors ipak, to je moja omiljena igra koju sam igrao ove godine, i toplo preporučujem da je pogledate na Xbox Game Pass-u ili kupite osnovnu igru ​​za 4,99 dolara. (U prodaji je na Steamu za 3,99 dolara do 12. decembra.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *