Vijesti

Uštedite oko 50 USD na udobnom Sony LinkBuds S

Sony LinkBuds S su neke od najudobnijih pravih bežičnih slušalica. Veliki dio ovoga duguje se njihovoj laganoj konstrukciji od samo 4,8 grama po pupoljku, iako taj lagani i prozračni osjećaj obično dolazi po visokoj cijeni od 199,99 dolara. Međutim, LinkBuds S su trenutno u prodaji po cijeni od 148 USD na Amazonu i B&H Photo, dok ih Best Buy također ima snižene na blizu 149,99 USD.

Ovi popusti od oko 50 USD najbolje su što smo do sada vidjeli na ove sjajne pupoljke, koji nude aktivno uklanjanje buke i LDAC podršku. Ako ste na tržištu za slušalice koje bi vam mogle ponuditi udobnije za duže slušanje, možete ih odabrati u crnoj ili bijeloj boji u tim više prodavača. (Best Buy također ima ekskluzivnu boju pustinjskog pijeska.)

Sony LinkBuds S

Ove vodootporne slušalice kompanije Sony mogu automatski prebacivati ​​između ambijentalnog zvuka i poništavanja buke na osnovu vašeg okruženja, a također imaju podršku za audio kodek LDAC bez gubitaka.

Dok LinkBuds S zaista lijepo rade stvari o udobnosti, zvuku i kvaliteti poziva, nisu savršeni. Najveći propust ovih slušalica je to što njihovoj kućištu nedostaje bežično punjenje, jer podržava samo USB-C ožičen za punjenje. To možda neće biti problem ako ste navikli da uključujete uređaje, ali za slušalice koje obično koštaju 199,99 dolara, to je definitivno loša strana. I dok njihov kvalitet zvuka možda ne odgovara Sony WF-1000XM4, LinkBuds S su mnogo jeftiniji sa ovom rasprodajom.

Ono što dobijate sa LinkBuds S, pored udobnosti, je i LDAC podrška — nešto što mnogim drugim premium slušalicama još uvek nedostaje. LDAC se možda ne čini bitnim za svakoga, ali je tajni sos za poboljšani kvalitet zvuka kada se upari sa Android telefonima, donoseći bogatije detalje u muzici. I dok LinkBuds S možda nisu pupoljci koji se najviše fokusiraju na fitnes (zdravo, Beats Fit Pro), oni su ocijenjeni IPX4 za otpornost na znoj i vodu. Sve je to definitivno privlačnije po ovoj novoj nižoj cijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *