Vijesti

Uštedite 50 USD na Google Pixel 6A, bez obaveza

Pixel 6A iz Googlea star je samo nedelju dana, ali na njemu su se odvijale značajne promocije od prije nego što je izašao. Sada možete dobiti Pixel 6A uz potpuni popust od 50 USD na Amazonu, spuštajući cijenu boja žalfije i ugljena na 399 USD – bez uključenih poklon kartice ili uvjeta za slušalice o kojima biste trebali brinuti. Ovo je telefon umjerene cijene, koji je sada još povoljniji za ograničeno vrijeme. Obavezno kliknite na kupon na stranici da biste dobili puni popust na Amazonu, tako da svaka boja postane 399 USD pri naplati, i nemojte da vas zavaraju prodavači trećih strana koji se mogu pojaviti sa sličnom ponudom kojoj nedostaje kupon.

Iako je Pixel 6A pomalo odmak od prethodnih Google-ovih telefona iz A-serije, to je izuzetna opcija srednjeg ranga koja stavlja brzinu i performanse u prvi plan. Koristi isti Google Tensor CPU kao i skuplji vodeći Pixel 6 i Pixel 6 Pro, uz tvrdnju o pet godina sigurnosnih ažuriranja. Ono što je Google uporedio sa premium funkcijama kao što su bežično punjenje, otpornost na vodu i broj megapiksela njegove glavne kamere – iako bi njegov manji 6,1-inčni OLED mogao biti blagoslov za svakoga ko želi (donekle) telefon prilagođen jednoj ruci. Pročitajte našu recenziju.

Google Pixel 6A

Google-ov Pixel 6A dolazi sa relativno malim OLED ekranom od 6,1 inča, ali je odličan sa dobrom kamerom i trajanjem baterije.

Kako nas kršenje podataka za kršenjem podataka neprestano podsjeća, naše digitalne živote moramo držati pod sigurnom bravom. Jedan od najlakših načina da to učinite je korištenje odgovarajućeg upravitelja lozinki kao što je 1Password, koji automatski generiše teške lozinke i šifrira ih tako da nikada ne morate brinuti o tome da ih zapamtite ili ukucate u sebe. Srećom, 1Password nudi ekskluzivni popust za Verge čitalaca tokom avgusta meseca. Ako ste novi pretplatnik na 1Password, možete dobiti jednogodišnji individualni ili porodični plan za 50 posto popusta.

Individualni plan pokriva sve vaše uređaje, obično za 2,99 USD mjesečno. Ovaj dogovor spušta pretplatu na samo 17,94 dolara za godinu umjesto na 35,88 dolara. Što se tiče porodičnog plana, nudi vam do pet odvojenih naloga za 60 dolara godišnje (5 dolara mjesečno), ali trenutni popust čini samo 30 dolara za prvu godinu. Ne morate brinuti ni o promotivnim kodovima ili posebnim kuponima za ovaj. Samo koristite linkove ovdje i dogovor će se automatski primijeniti.

1Password

1Password pretplata (porodični plan, godišnji trošak)

Porodična pretplata na 1Password daje do pet osoba individualni pristup uslugama 1Password. Obično 5 USD mjesečno, ovaj ograničeni ugovor spušta cijenu na 2 USD mjesečno do godinu dana.

Ako želite nadograditi svoj uređaj za striming, a već živite u Appleovoj ograđenoj bašti, možda biste trebali razmotriti najnoviji Apple TV 4K, koji je trenutno u prodaji sa 32 GB prostora za pohranu za 119,99 USD (oko 59 USD popusta) na Amazon i Best Kupi. Današnji dogovor je samo 10 dolara veći od najnižeg nivoa svih vremena koji smo vidjeli tokom Prime Day-a — i to ne viđamo baš često.

Apple TV 4K podržava (kao što možete očekivati) 4K rezoluciju kao i HDR. Osim brzog procesora koji bi trebao održavati rad godinama koje dolaze, može se koristiti kao mini konzola za igre uz pretplatu na Apple Arcade. Možda je skuplji od tipičnih ključeva za striming kao što su Roku i Amazon, ali je i mnogo otporniji na budućnost, s podrškom za HDMI 2.1, Wi-Fi 6, pa čak i Thread standard.

Oh, i jesmo li spomenuli da je daljinski upravljač konačno konvencionalni daljinski upravljač i da više nije nered koji se oslanja na touchpad? Jer je. Pročitajte našu recenziju.

Apple TV 4K (2021, 32 GB)

Najnoviji Apple TV 4K sadrži A12 Bionic procesor i ima brže performanse uz HDMI 2.1, Wi-Fi 6 i podršku za Thread.

Amazonov najnoviji Echo Show 10 je u prodaji od Woot-a za 179,99 dolara, što je njegova najbolja cijena do sada. Pametni ekran od 10,1 inča obično se prodaje za 249,99 dolara, tako da je ovo značajnih 70 dolara sniženja na model treće generacije. Iako su mnogi Echo uređaji vrlo slični, s Amazonovim Alexa pametnim asistentom koji preuzima zahtjeve za stvari kao što su recepti i rješava sve vrste pametnih kontrola doma, Echo Show 10 je vrlo jedinstven zahvaljujući svojoj motoriziranoj bazi. Fizički okreće ekran prema vama tako da ga uvijek možete vidjeti. To u početku može zvučati pomalo jezivo, ali kamera ima zatvarač za privatnost kada vam nije potreban. Takođe, ako ste ikada pokušali da obavite video poziv sa nekim dok pokušavate da obavljate više zadataka, možda ćete ceniti koliko je Show 10 odličan za video pozive. To je takođe dobar način da se pobrinete da ostali članovi porodice budu dobro u okviru razgovora s vama, ako ste skloni da ga poklonite bilo kome ko ima tendenciju da uperi telefon u nos tokom poziva. Pročitajte našu recenziju.

Amazon Echo Show 10 (treća generacija)

Amazonov rotirajući Echo Show 10 ima motor unutar svoje cilindrične osnove koji omogućava njegovom 10,1-inčnom displeju da se okreće kako bi vas pronašao, tako da ćete uvijek imati ekran na vidiku. To je najbolji pametni ekran za upućivanje video poziva.

Budući da je HomePod Mini jedini pametni zvučnik koji je još uvijek u Appleovoj štali, ne viđa se često sniženja. A ako želite koristiti Siri na zvučniku ili dodati neki bežični zvuk svom Apple TV-u, Mini je vaš jedini izbor. Možda je to razlog zašto smo obično vidjeli da padne samo na 80 dolara tokom praznika i zašto šareni modeli rijetko dolaze u prodaju.

Sada, međutim, vidimo neke osvježavajuće popuste na barem neke od zabavnih boja. B&H Photo prodaje šareni pametni zvučnik u plavoj i žutoj boji za 89,95 dolara i 89,99 dolara. Znam da popust od 10 USD ne zvuči puno, ali to je cijena koju obično morate biti član Costco-a da biste dobili – međutim, ako su član Costco-a, trenutno je 79,99 USD plus 2,99 USD za dostavu. Ako nabavite nekoliko takvih za različite sobe u svojoj kući kako biste provjerili vremensku prognozu ili vijesti bez obzira gdje se nalazite, taj skromni popust od 10 dolara počinje da ide mnogo dalje. Pročitajte našu recenziju.

HomePod Mini

Appleov najmanji pametni zvučnik, HomePod Mini, dolazi sa Siri, Apple-ovim glasovnim asistentom, ugrađenim i može puštati muziku, postavljati tajmere i kontrolirati vaš pametni dom, kao i slati poruke i upućivati ​​pozive pomoću vašeg iPhone-a. Dolazi u bijeloj, tamno sivoj, plavoj, žutoj ili narandžastoj boji.

A sada neka besramna samopromocija: sve u redu The Verge prodavnica robe je snižena 20 posto. Ovo uključuje ovu slatku majicu s mehaničkom tastaturom i legendarnu EMAILS majicu, koje sada koštaju samo 23,20 USD (oko 6 USD popusta). Tu je i još dizajna košulja, naljepnica, bilježnica i postera – sve 20 posto sniženo. Samo napred i leti Verge navijačka zastava, jer si super i želimo da to pokažeš.

četvrtak? Više kao četvrtak DEALS, jesam li u pravu?

  • Ankerov RoboVac 11S je pojeftinjen na 135,99 USD (64 USD popusta) na Amazonu. Ovaj stariji, pristupačni robot-usisivač je pogodan za tvrde podove i tepihe srednje veličine, s dvostrukim vanjskim četkama i malim daljinskim upravljačem.

  • Fitbit Versa 3 pametni sat fokusiran na fitnes je 148,19 USD (oko 82 USD popusta) na Amazonu. To je naš najbolji izbor za sve fitnes trackere zahvaljujući podršci za glasovni asistent, praćenje otkucaja srca, jednostavnost korištenja, pa čak i podršku za NFC plaćanja.
  • Ringov komplet za naknadnu ugradnju alarma za starije sigurnosne sisteme je na Amazonu snižen za 47 posto, spustivši cijenu na 79,99 dolara sa uobičajenih 149,99 dolara. Olakšava prebacivanje sa postojećeg ne-pametnog alarmnog sistema na ekosistem prstena. Ovaj popust štedi mnogo novca koji možete staviti na instalaciju od strane profesionalca.

  • Paket od dva paketa Eero 6 Plus mesh Wi-Fi rutera srednjeg ranga je po cijeni od 155 USD (84 USD popusta) na B&H Photo and Best Buy. Ovo je najpristupačniji način da dobijete gigabitne brzine od Eero-a u vlasništvu Amazona.
  • Pokrivali smo fizičku verziju za PlayStation 4 Horizon Forbidden West neki dan je snižen na 39,99 dolara, ali sada je digitalna verzija takođe u prodaji preko PlayStation Store-a za 39,59 dolara (oko 20 dolara popusta). Možete besplatno nadograditi bilo koju od ovih verzija na PS5 verziju, uštedeći još 10 USD, međutim, za digitalnu kopiju, morat ćete je kupiti na PS4 ili putem web preglednika, a zatim je preuzeti s istog računa na svom PS5 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *