Vijesti

Uštedite 50 USD na Eufy Dual video zvonu za uočavanje paketa

Prvi je oktobar, što znači da je zvanično Sablasna sezona. I dok sam siguran da smo svi uzbuđeni što ćemo postaviti naše strašne skelete od 12 stopa, nema ničeg zabavnog u strahu od krađe paketa sa vašeg trema. Video zvono na vratima je dobar način da budno pazite na prednju klupu.

Žičana verzija Eufy Dual video zvona je u prodaji na Amazonu ili direktno od Eufyja za 149,99 USD (50 USD popusta). Amazon zahtijeva da kliknete na kupon od 50 dolara na stranici, dok Eufy ima kod kupona od WSCP856PGC koristiti na blagajni po sniženoj cijeni. Privlačnost Eufyja je u tome što ima dva odvojena sočiva, jedno za gledanje ko vam je na vratima i jedno fokusirano na prag i jasno pokazuje sve pakete koji su tamo ostali.

Međutim, prava posebnost Eufy Dual-a je da se ne morate oslanjati na mjesečnu pretplatu da biste ga koristili. Ovaj žičani model sa uključenim zvonom ima 8 GB lokalne memorije koja stane do 90 dana 2K videa, a možete ga koristiti čak i sa Google Home ili Amazon Alexa pametnim kućnim sistemima. Lijepo je ne biti prisiljen na pretplatu ili otići u krevet sa samo jednim sistemom, zbog čega je Dual bio naš izbor za najbolje video zvono za vrata bez pretplate u našem vodiču za kupovinu. Pročitajte našu recenziju verzije na baterije.

Sada, ako tražite povoljnu cijenu kada je u pitanju video zvono na vratima, onda je teško pobijediti Ring. Kompanija u vlasništvu Amazona ima modele po svim vrstama cijena, uključujući i neke vrlo jeftine. Na primjer, trenutno možete dobiti standardno bežično Ring Video Doorbell od 2020. za 69,99 USD (30 USD popusta) od Amazona ili Best Buy-a. Posjeduje funkcije stolnih uloga, kao što su 1080p video i noćni vid, zajedno sa višemjesečnim vijekom trajanja baterije. Ili, za još manje, možete dobiti Ring Doorbell samo za žicu 2021. za samo 39,99 USD (25 USD popusta) direktno od Ringa.

Iako stvarno ulazite u krevet s Amazonom za te niske početne cijene, jer su robusnije funkcije poput historije videozapisa, upozorenja za osobe i korisnih obavijesti zaključane iza paywall plana Ring Protect. Također, morate koristiti pametne uređaje kao što je Echo Show kako biste najbolje iskoristili prsten. Također uvijek postoji šansa da se vaš snimak podijeli s lokalnim organima za provođenje zakona, što ljudima može, ali ne mora biti ugodno.

Najnoviji Echo Show 5 pametni ekran je u prodaji za 34,99 USD (50 USD popusta) na Target i Amazon. Ovo se poklapa sa najnižom cenom za sve vreme koju bismo inače videli samo tokom munjevitog dogovora na Crni petak ili premijerni dan. Dok je Amazon najavio sve vrste novih uređaja ranije ove sedmice, uključujući novu Echo Dot, Echo Show 5 iz 2021. godine je uključen. (Što se čini prikladnim, budući da je jeftin i često sniženi uređaj prilično jednostavan za rukovanje.) Korisniku najbolje služi kao pametni displej pored kreveta za prikazivanje vremena i vijesti ujutru, djelujući kao vrlo pametan budilnik sa lak pristup Alexa glasovnoj kontroli za vaš pametni dom. Pročitajte našu recenziju.

Još jedan Amazon uređaj koji će uskoro biti povučen sa zamjenom je Fire TV Cube druge generacije. Amazon je najavio da će 29. oktobra doći nova Fire TV kutija od tkanine po cijeni od 139,99 dolara. Novi model podržava Wi-Fi 6E i čak ima HDMI prolaz za kontrolu vašeg kablovskog uređaja (poput Xbox One), iako to sada znači da je vrijeme za ranu prodaju modela iz 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.