Vijesti

Trailer priče o Bogu rata Ragnaroka zadirkuje pakleno putovanje za Kratosa i Atreusa

Sony

Danas je upravo bio dan prijatnih iznenađenja sa ukusom video igara. Kako bi zaokružio zgodno, ali užasno stanje igre, Sony je izbacio trejler za priču Bog rata Ragnarok.

Ragnarok vidi povratak Kratosa i Atreja dok se njih dvojica naizgled odbijaju (ili, možda, započinju) dolazak Ragnaroka – kraja svijeta u nordijskoj mitologiji. Usput, čini se da čudni par otac-sin stječe nove prijatelje i neprijatelje dok prebijaju svako živo biće koje im se nađe na putu.

Trejler govori o sudbini, a prikazuje Kratosa kako prenosi svoje teško naučene lekcije o tome šta znači prkositi sudbini koju im je sudbina postavila pred noge. A Atrej, baš kao i njegov otac, izgleda da ima svoje tajne koje će od njega zahtijevati da izgradi još dublju vezu povjerenja sa svojim čuvenim grubim i ubojitim ocem. bog rataPriča je bila neočekivano oduševljenje franšize koja je bila daleko poznatija po svojim sisama i krvi nego po patosu, i Ragnarok izgleda kao dostojan naslednik te istorije.

Također smo dobili malo igrivosti iz trejlera priče, možda da pratimo novi Ragnarok-tematski kontroler koji je otkriven. Kratos je prihvatio svoje Blades of Chaos iz prve igre i odvojio ih od svog redovnog arsenala pored svoje Levijatanske sjekire. U trejleru je prikazan kako kida neprijatelje vatrenim oštricama i koristi ih da šiba preko pejzaža, kao što je to činio u prethodnom bog rata saga. Nadamo se da će platforma i rješavanje zagonetki biti veći dio ove igre nego što je to bila prethodna.

Trailer priče je također dao uvid u vrste novih svjetova koje ćemo proći i nove neprijatelje sa kojima ćemo se suočiti dok Thor bude stigao u potrazi za… ne, nema veze, neću to pokvariti. Imaš dosta vremena ranije Ragnarok završava svijet 9. novembra da igrate prvu igru ​​i naučite sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.