Vijesti

The Verge’s Guide to Black Friday 2022

Crni petak, ekstravagancija godišnjih ponuda koja završava godinu, obično pada dan nakon Dana zahvalnosti u SAD-u. Međutim, s početkom pandemije i meteorskim porastom online kupovine u posljednje dvije godine, počeli smo da viđamo sve više i više trgovaca koji pokreću svoju prodaju mnogo prije nego što se puretina smirila. Target i Best Buy, na primjer, već su počeli s uštedama za Crni petak, nudeći velike popuste na slušalice za poništavanje buke, pametne ekrane, OLED televizore, laptopove za igre i mnoštvo popularnih gadžeta.

Međutim, bez obzira na to kada počinje — kao i na skorije kupovne događaje poput Amazonove Prime Early Access Sale i Targetove promocije „Deal Days“ – Crni petak ostaje jedna od vaših najboljih prilika da steknete nogu u prazničnoj kupovini. Također je sjajno vrijeme da izbacite nekoliko artikala sa svoje lične liste želja, jer mnogi trgovci nude sjajne politike usklađivanja cijena (ili barem zaštitu cijena) za to vrijeme, omogućavajući vam da odahnete znajući da dobijate najveće smanjenje moguće.

Ovdje kod The Verge, ne shvatamo olako dogovore. Zato ćemo koristiti ovaj centar da prikupimo sve što trebate znati o Crnom petku i Cyber ​​ponedjeljak, bilo da tražite rasporede prodavača, pravila povrata, informacije o obnovljenim proizvodima ili samo nekoliko načina da uštedite novac online ili u trgovini. Najbolje od svega, koristit ćemo ovu stranicu da istaknemo uštede koje se zaustavljaju pred 25. novembrom i tokom trajanja Cyber ​​Week-a, tako da ćete uvijek znati gdje i kada pronaći najbolje moguće tehničke ponude. Na kraju krajeva, Crni petak dolazi samo jednom godišnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.