Vijesti

Ta igra prequel-a Harryja Pottera ponovo je odgođena

Hogwarts Legacythe Harry Potter prequel igra, je odgođen drugi put prema na tvit sa zvaničnog Twitter naloga igre.

Ovo odlaganje pomera igru ​​od datuma lansiranja 2022. do 10. februara 2023. Još u januaru prošle godine, programer Portkey Games je izjavio da je kašnjenje trebalo da obezbedi da igra dobije „vreme koje joj je potrebno“. Današnja izjava odražava taj sentiment jer programeri još jednom kažu da igri treba više vremena.

U svakom slučaju, u drugim vijestima, i bez ikakvog razloga, čujem Two Point Campus je zapravo prilično dobro. Tu je i nedavna Sims 4 ekspanzija Srednjoškolske godine (koja je bila popraćena prilično snažnim i inkluzivnim ažuriranjem seksualnosti.) Oh! Tu je i The Sims 4: Carstvo magije paket za proširenje, i Vatreni amblem: Tri kuće ako želite malo dodatne akcije i fantazije (pretvarate se u zmaja!) u svojoj video igrici iz školskih dana. Dok smo već kod toga, ubacit ću se Persona 5 Royal jer je fantastičan i apsolutno se računa kao školski sim.

Ne, nema nikakvog razloga da se uključe neke igre koje će izgrebati “video igricu postavljenu u školu”, ako stavljate novac u džepove anti-trans mizoginistu koji povremeno radi kao autor koji je pakleno sklon da se bori u posljednjih 20 godina zbog dobre volje koju su njene knjige zaslužile ostavlja loš ukus u ustima.

Ne, nema razloga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *