Vijesti

Spotify nudi tri mjeseca besplatno za nove Premium pretplatnike

Spotify nudi tri besplatna mjeseca usluge za nove Spotify Premium korisnike. Tromjesečna ponuda dostupna je za nove individualne i studentske pretplatnike, dok novi Spotify Duo i porodični pretplatnici mogu dobiti jedan besplatan mjesec. Ponuda nije dostupna bivšim Premium članovima, ali Spotify onima koji su otkazali prije 15. jula daje priliku da obnove svoju pretplatu uz veliki popust, primajući prva tri mjeseca za 9,99 dolara.

Nova ponuda važi za korisnike do nedelje, 11. septembra. Nakon tromjesečnog probnog perioda, pretplatnicima koji su iskoristili ponudu bit će naplaćena redovna cijena pretplate. Zainteresovani se mogu prijaviti na Spotify.com/Premium.

Ovaj najnoviji ugovor mogao bi pomoći Spotifyju da nastavi da vidi povećanje broja pretplatnika jer kompanija usporava zapošljavanje zbog zabrinutosti za ekonomiju. Broj se povećao na 188 miliona tokom drugog kvartala kompanije sa 182 miliona pretplatnika koliko je Spotify prijavio u prvom kvartalu — sa ukupnim brojem korisnika platforme na 433 miliona sa 422 miliona koliko je prijavio u prvom kvartalu.

Spotify je također nedavno dodao neke nove funkcije. Kompanija sada svojim plaćenim pretplatnicima daje zasebno dugme za reprodukciju i reprodukciju. Kompanija je takođe počela sa uvođenjem redizajna koji pomaže odvojiti podcaste i muziku. Ipak, još uvijek nema znakova Spotify HiFi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *