Vijesti

Samsungov najnoviji frižider će biti još bolji za TikTok

Samsung je predstavio Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, fensi naziv za njegov najnoviji frižider sa ugrađenim ekranom osetljivim na dodir. Sa 32 inča, ima mnogo veći ekran od ekrana od 21,5 inča koji se nalazi na prethodnim generacijama Samsung Family Hub frižidera, koji se može koristiti za kontrolu pametnih kućnih uređaja kompatibilnih sa SmartThings, prikaz slika Google fotografija, pravljenje digitalnih lista za kupovinu za Amazon dostava i gledanje videa.

Predstavljen putem saopštenja za javnost na korejskom jeziku, Family Hub Plus uključuje besplatnu uslugu Samsung TV Plus, koja korisnicima omogućava gledanje 190 TV kanala u SAD-u ili oko 80 kanala u Južnoj Koreji putem aplikacije Samsung TV Plus. Vertikalna orijentacija ekrana ga čini pogodnim i za gledanje sadržaja na društvenim mrežama kao što su TikTok videozapisi i YouTube Shorts, a uključuje i način rada slika u slici (PIP) koji reproducira videozapise unutar plutajućeg prozora, ostavljajući ostatak ekrana slobodnim za druge zadatke. .

Ponestaje vam namirnica? Usluga Amazon Your Essentials može se koristiti direktno na displeju frižidera za dopunu proizvoda ili možete praviti beleške za listu za kupovinu.
Slika: Samsung

Samsung je dodao podršku za oblak Google Photos uz OneDrive integraciju koja je ranije bila prisutna na Samsungovim Family Hub frižiderima, omogućavajući korisnicima Google fotografija da dijele sadržaj kreiran na Family Hub-u na bilo koji mobilni uređaj. Slike na Google fotografijama također se mogu preuzeti i prikazati na Family Hub Plus-u. Ako ne želite da prikazujete porodične fotografije, Family Hub Plus takođe podržava Samsungovu aplikaciju Bespoke Atelier, koja se umesto toga može koristiti za prikaz umetničkih dela i slika.

Ugrađeno SmartThings čvorište može kontrolisati SmartThings uređaje direktno sa ekrana frižidera

Bespoke Refrigerator Family Hub Plus takođe podržava uslugu Amazon Your Essentials, omogućavajući korisnicima da naručuju proizvode i namirnice koje se često kupuju putem widgeta na ekranu osetljivom na dodir. Ugrađeni SmartThings čvorište može se koristiti za kontrolu i praćenje više SmartThings uređaja i podržava šest SmartThings Home Life usluga: njegu zraka, kućnu njegu, njegu kućnih ljubimaca, njegu odjeće, energiju i kuhanje. Međutim, ne spominje se Matter podrška za pametne kuće.

Samsung nije otkrio nikakve druge specifikacije (kao što su brzina osvježavanja ekrana ili rezolucija), informacije o cijenama ili datum izlaska za svoj novi Family Hub frižider. Bespoke Refrigerator Family Hub Plus će biti predstavljen na CES-u od 5. januara 2023., gdje će, nadamo se, biti dato više detalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *