Vijesti

Rotom Phone konačno dobija drugu kameru

Rotom Phone dobija veliku nadogradnju. Nakon što je predstavljena u regiji Galar prije tri godine, ažurirana verzija pametnog telefona-koji-nastanjuje-pokemon konačno prelazi sa jedne stražnje kamere na dvije. Telefon će uskoro biti dostupan iu novoj regiji Paldea.

Teško je tačno reći za koju vrstu je drugo sočivo — sve što zaista vidim je da glavno sočivo ostaje plavo dok je novo drugo sočivo crno. Mislim da to nije dovoljno informacija da se na osnovu informacija nagađa da li je ovaj novi objektiv telefoto, ultraširokokutni ili nešto drugo, iako se nadam da ću moći koristiti tu drugu kameru za slikanje novog najbolji dečko Fidough.

Osim toga, čini se da je ovaj novi Rotom telefon u velikoj mjeri iterativna nadogradnja u odnosu na prethodni. Jedna nova karakteristika je misteriozni svijetleći plavi prsten u sredini uređaja. Možda je to za bežično punjenje? Prsten je postavljen prilično tačno tamo gdje biste očekivali da se nalazi zavojnica za bežično punjenje. Iako se ne sjećam da sam ikada morao puniti Rotom Phone u Galaru, pretpostavljam da je lijepo što bežično punjenje može biti opcija dok sam u jednoj od Paldeinih škola za trenere.

Na žalost, velike tačke na vrhu i dnu Rotom telefona su se zadržale za ovu sledeću generaciju. To znači da verovatno još uvek nije zgodno da gurnete u džep, ali u Paldei su ranci kao da su u modi – pretpostavljam da ću morati da uzmem jedan kao mesto za skrivanje telefona. (Možda ćemo jednog dana dobiti Rotom Phone Mini.)

Kome treba štap za selfije kada vaš Rotom telefon može da pluta?
Slika: The Pokémon Company

Nema riječi o 5G podršci, koja bi mogla olakšati da ostanete u kontaktu s prijateljima dok putujete po Paldei. Ali stvarno se nadam da trka za 5G neće postati stvar u Paldei kao u drugim regijama.

Kompanija koja proizvodi Rotom Phone potvrdila je u saopštenju za javnost da će Pokédex i mapa ponovo biti učitani na uređaj. Ali morat ćemo pričekati i vidjeti koje bi druge nove funkcionalnosti mogle biti dostupne dok ne budemo mogli sami isprobati novi Rotom Phone 18. novembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *