Vijesti

Potpuno nova Echo Dot upravo je dobila svoj prvi veliki popust

Iako ćemo biti do koljena u ponudama za Crni petak za sedmicu od sada, postoji mnogo rasprodaja koje možete provjeriti ako planirate malo potrošiti ovaj vikend. Ako se spremate za glavni događaj koji se održava sljedeće sedmice, obavezno označite naš centar za Crni petak za redovna ažuriranja o svim najnovijim ponudama.

Naš prvi dogovor za ispraćaj radne sedmice je prvi značajan popust koji smo vidjeli na peta generacija Amazon Echo Dot. Trenutno možete pokupiti najnoviju Echo Dot za 39,99 USD na Amazonu, Target i Best Buy, što je 20 USD manje od redovne cijene modela sata; međutim, ako više volite svoj Echo Dot sat bez sata, možete kupiti i Echo Dot bez sata za samo 24,99 USD (49,99 USD).

Najnovija Echo Dot ne izgleda drugačije od svoje prethodne iteracije, ali pruža niz značajnih hardverskih nadogradnji. Osim što bolje zvuči, Amazon tvrdi da Echo Dot pete generacije bolje reagira na pokrete dodira, a njegov integrirani senzor temperature može pokrenuti Alexa rutine na osnovu temperature okoline. Model Dot sa satom takođe može koristiti svoj ekran da vam prikaže informacije o pesmi, kao i trenutnu vremensku prognozu.

Baš kao i model četvrte generacije, Dot pete generacije ima mogućnost da služi kao Eero Mesh Wi-Fi ekstender, što može biti zgodno u krajnjoj liniji, ali može utjecati na ukupne performanse vašeg uređaja. Međutim, najnovija Echo Dot ima ovu funkciju iz kutije, dok će verzija četvrte generacije podržati ovu funkciju kada u narednim mjesecima stigne bežično ažuriranje. Pročitajte našu recenziju.

$39,99

Echo Dot pete generacije ističe temperaturni senzor, bolji zvuk i brže vrijeme odziva od prethodnog modela. Takođe može služiti kao produžetak za vaš Eero Wi-Fi sistem.

Vraćajući se na uređaje posljednje generacije, trenutno možete pronaći konfiguraciju od 512 GB 12,9-inčni iPad Pro 2021 snižen na 999,99 dolara i kod Amazona i kod Best Buy-a, snižavajući 400 dolara od redovne cijene Apple tableta koji je spreman za Wi-Fi i opremljen M1. Ako ne volite da imate manje prostora za pohranu, Best Buy također ima konfiguraciju od 256 GB na rasprodaji za 899,99 USD (obično 1299,99 USD). Čak i sa nešto starijim M1 CPU-om, iPad Pro 2021 ima više nego dovoljno da služi kao ad hoc laptop, a opremljen je jednim od najoštrijih ekrana koje možete dobiti na tabletu. Pročitajte našu recenziju.

iPad Pro sa Liquid Retina XDR ekranom

$899,99

Appleov najnoviji iPad Pro dolazi s vlastitim M1 procesorom i Thunderboltom. Međutim, model od 12,9 inča takođe hvali najbolji ekran od svih dostupnih tableta.

Ako ste na tržištu za jeftinijim Apple tabletom, trenutno možete pronaći bazu 2021 iPad od 64 GB odgovara najnižoj cijeni na Amazonu. Obično 329 dolara, a Wi-Fi model 10-inčnog Apple tableta možete dobiti za 269,99 dolara. Iako mu nedostaje M1 procesor prisutan u novijim iPad modelima, A13 Bionic procesor je i dalje sposoban za rad s većinom aplikacija. Također je vrijedno napomenuti da je vanilla 2021 iPad jedini Apple tablet koji još uvijek koristi Lightning konektor za punjenje, za razliku od USB-C, kao i 3,5 mm priključak za slušalice za žičano slušanje.

$259,99

Appleov najnoviji početni iPad predstavlja blago ažuriranje, s novim A13 Bionic čipom i prednjom kamerom od 12 MP koja podržava Appleovu funkciju Center Stage.

Verge Deals na Twitteru /

Pridružite se više od 50.000 pratilaca i budite u toku s najboljim dnevnim tehnološkim ponudama uz @vergedeals

Prati nas!

Trenutno možete uštedjeti na nekoliko odličnih Sony slušalica kod brojnih prodavaca. Najnovije Sony WH-1000XM5 slušalice obično koštaju 398 dolara, ali se prodaju i na Amazonu i na Best Buy-u za otprilike 350 dolara. Najnovije Sonyjeve slušalice za poništavanje buke, WF-1000XM4u prodaji su za oko 180 USD na Amazonu, Targetu i Best Buyu, što je 100 USD niže od njihove uobičajene cijene.

WH-1000XM5 ima tanji dizajn od XM4, i iako Sony nije napravio nikakve drastične promjene u njihovim glavnim karakteristikama, oni nude potpuno poboljšano iskustvo. Superiorno poništavanje buke uz bolji zvučni profil i poboljšani kvalitet govornog poziva razlog su zašto trenutno smatramo da su XM5 najbolje slušalice za poništavanje buke koje trenutno možete dobiti. Pročitajte našu recenziju.

$348

Sa svježim dizajnom, poboljšanom udobnošću, profinjenim zvukom i još boljim aktivnim poništavanjem buke, Sony WH-1000XM5 slušalice nude uvjerljivu mješavinu funkcija za svoju premium cijenu.

Za nešto manje, Sony-jeve slušalice WF-1000XM4 smatramo najboljim bežičnim slušalicama koje možete kupiti. Slušalice XM4 su sjajna kombinacija vrhunskog poništavanja buke, neverovatnog trajanja baterije i bogatog, detaljnog kvaliteta zvuka. Iako je kvalitet mikrofona tek prosječan, nedavno ažuriranje firmvera eliminiralo je jednu od naših glavnih zamjerki s ovim slušalicama dajući XM4 multipoint Bluetooth konekciju. Pročitajte našu recenziju.

$178

Sony WF-1000XM4 ima jedno od najboljih poništavanja buke od svih pravih bežičnih slušalica, a kvalitet zvuka je bez premca. Slušalice se također mogu puniti bežično i imaju novi dizajn koji je manji i ima IPX4.

Još samo nekoliko ponuda…

  • Nekoliko Ankerovih GanPrime dodataka za punjenje sniženo je na Amazonu kada primijenite kupon na stranici prije plaćanja. The Anker GanPrime 615 65W stanica za punjenje je snižen na 52,50 USD (obično 69,99 USD), dok je Anker 727 100W bežična stanica za punjenje i Anker 737 120W USB-C punjač oba su na rasprodaji za 75,99 USD (obično 94,99 USD).
  • Ako trebate osloboditi malo prostora na konzoli ili PC-u, WD_Black 4TB P10 Game Drive za 99,99 dolara na Amazonu (obično 129,99 dolara) je najniža cijena ikada za 4TB konfiguraciju vanjskog tvrdog diska. Iako koristi stariji USB-A do Micro-B interfejs, P10 i dalje može da prenosi brzine do 5Gbps. Ako ga koristite sa Xbox Series X/S ili PS5, može se koristiti za arhiviranje igara, ali ih ne možete igrati direktno sa diska. Prvo ćete ih morati vratiti u internu memoriju konzole.
  • Trenutno možete dobiti a četiri paketa crnih Tile Pro Bluetooth trackera na Tile stranici za 49,99 dolara umjesto uobičajenih 99,99 dolara. Pro je vrhunski model u Tileovoj liniji Bluetooth trackera, koji nudi veći domet od Tile Mate ili Tile Slim i omogućava vam da locirate svoje izgubljene dragocjenosti na udaljenosti do 400 stopa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.