Vijesti

Polaroidov odličan Hi-Print instant foto štampač košta samo 69,99 dolara

Mali instant foto štampači mogu ponuditi jedinstven i zabavan način za snimanje uspomena tokom putovanja. Naravno, možda nemaju retro šarm instant kamere, ali postoji neka draž u mogućnosti da brzo odštampate slike veličine kreditne kartice dok ste u pokretu — samo ćete ih trebati snimiti pomoću pametnog telefona. Međutim, to nije nužno loša stvar. Nakon što sam lično testirao nekoliko instant kamera, otkrio sam da je, osim ako nemate neke fotografske vještine i iskustva, često lakše snimiti oštrije fotografije fotoaparatom koji vam je poznat (čak i ako je to telefon). Kao rezultat toga, mobilni foto štampači mogu biti ono što tražite ako želite da štampate fotografije koje izgledaju još bolje.

To se posebno odnosi na Polaroidov Hi-Print, koji je moja kolegica Allison Johnson nedavno nazvala najboljim instant foto štampačem nakon testiranja niza modela. Kao što Allison napominje, Hi-Print se oslanja na mini dye-sub tehnologiju koju koriste i mnogi veći foto-štampači u boji, otuda odličan kvalitet slike. Kao dodatni bonus, možete koristiti i prateću aplikaciju za dodavanje teksta, emotikona, šarenih okvira i podešavanje boje i ekspozicije.

Samo imajte na umu da, iako kamera može lako da stane u torbicu, verovatno nećete moći da ubacite ni njene kertridže za punjenje jer su veliki. Još jedan nedostatak je što ova kamera štampa samo fotografije veličine 2 x 3 inča, a jedno pakovanje od 20 listova košta 17 dolara. Ali, ako vam to nije važno, Polaroidov Hi-Print možete kupiti upravo sada za samo 69,99 dolara umjesto za 99,99 dolara od Adorame preko Amazonovog izloga – rekordno niska cijena. Ako više volite bržu isporuku, Amazon također prodaje kameru za 79,92 dolara.

Polaroid Hi-Print

Hi-Print nije najprenosiviji, ali proizvodi otiske odličnog kvaliteta uz pomoć procesa dye-sub.

Visokokvalitetne fotografije slatke bebe mog kolege i više zahvaljujući Polaroid-ovom Hi-Print instant foto štampaču.

Jeste li razočarani što ste propustili rekordno niske cijene postavljene na Appleov najnoviji pametni sat tokom Amazon Prime Day-a? Pa, čini se da vam sreća ide u prilog jer je Apple Watch Series 7 ponovo jeftiniji nego ikad. Trenutno možete kupiti nosivi uređaj od 41 mm sa GPS-om u zelenoj boji za 279 dolara umjesto za 399 dolara u Walmartu. To je zapravo samo 10 dolara više od ekonomičnog Apple Watch SE, koji obično počinje od 279 dolara, ali se prodaje za 269,99 dolara na Amazonu. Međutim, Apple Watch Series 7 dobiva našu preporuku, jer je mnogo brži. Takođe dolazi sa naprednijim zdravstvenim funkcijama, kao što su EKG i SpO2 senzori i veći ekran koji je uvek uključen. Međutim, imajte na umu da očekujemo da ćemo sljedećeg mjeseca vidjeti nove Apple Watch modele. Pročitajte našu recenziju.

Ako se uskoro vraćate u školu i treba vam novi laptop, Microsoftov 13,5-inčni Surface Laptop 4 košta samo 799,99 USD (200 USD popusta) na Amazonu, što je njegova najbolja cijena do sada. Ovaj popust je dostupan na platinasti model opremljen AMD Ryzen 5 4680U procesorom, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Nakon pregleda 15-inčne verzije Surface Laptop 4 prošle godine, uređaj je isporučio odlično trajanje baterije, a njegova tanka, lagana konstrukcija ga čini vrlo prenosivim. Iako nije tako moćan kao MacBook Air sa M1 pogonom koji smo preporučili u našem vodiču za poklone za početak škole ili Appleov novi M2 MacBook Air, 13-inčni Surface Laptop 4 je i dalje solidan laptop ako želite Windows mašinu srednjeg ranga sa lep 3:2 ekran. Pročitajte našu recenziju Surface Laptop 4 od 15 inča.

Trebate par bežičnih slušalica za upućivanje govornih poziva koji ne koštaju cijelo bogatstvo? Anker’s Soundcore Liberty Air 2 je dobar par koji je jeftin i nudi odlične performanse mikrofona. Oni su daleko pristupačniji od Appleovih najpristupačnijih AirPods slušalica, pogotovo sada kada ih Amazon prodaje u bijeloj boji za samo 30 dolara, a u crnoj za 34,18 dolara umjesto za 79,99 dolara. Dok kontrole dodirom ponekad mogu biti izbirljive, ove slušalice također isporučuju dobar zvuk i nude dugo trajanje baterije od sedam sati.

Ako više volite slušalice za poništavanje buke, Ankerove Soundcore Liberty Air 2 Pro su također još uvijek u prodaji, kao što smo pisali prošle sedmice. Trenutno ih možete kupiti od Ankera u crnoj boji za 69,99 dolara kada primijenite promo kod WS24A3951US na odlasku. Ovi slušalice nude odličan kvalitet zvuka i glasa, kao i prilagodljivo poništavanje šuma i EQ postavke. Pročitajte našu recenziju.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Ankerove slušalice Soundcore Liberty Air 2 Pro pružaju pristojno aktivno poništavanje buke po konkurentnoj cijeni, sa funkcijama aplikacije koje vam omogućavaju da prilagodite ANC i osigurate da vam idealno pristaje u ušima. Možete ih kupiti za 69,99 USD u crnoj boji od Ankera kada primijenite promotivni kod WS24A3951US na odlasku.

Još nekoliko ponuda prije nego krenete…

  • Može biti teško doći do ponuda za Apple-ov HomePod Mini, pogotovo ako nemate Costco ili druge velike prodavače. Trenutno, međutim, B&H Photo prodaje pametni zvučnik u plavoj boji za 89,95 dolara umjesto za 99,99 dolara. Unatoč svojoj maloj veličini, zvučnik zvuči odlično, potpuno je kompatibilan sa Siri i HomeKit-om i dobro radi s drugim Apple uređajima. Pročitajte našu recenziju HomePod Mini i naše praktični rad s najnovijim šarenim Homepod Minijima.
  • Najnoviji Apple TV 4K sa 32 GB ugrađene memorije se vraća na 120 USD na Amazonu, što je jedna od najnižih cijena za koje smo vidjeli da se prodaje. Prime Day cijena od 110 dolara je bolja, ali je odlična za samo 10 dolara više.

  • Tražite 4K TV? Amazon i dalje prodaje 65-inčni Fire TV Omni za samo 499,99 dolara umjesto za 829,99 dolara. Nije posebno zadivljujući panel, ali nudi podršku za Dolby Vision HDR zajedno sa ugrađenim mikrofonima za Alexa komande i podrškom za dvosmjerne video pozive (ako imate kompatibilnu web kameru). Pročitajte našu recenziju.
  • Možete kupiti fizičko izdanje Just Dance 2022 za Nintendo Switch na Amazonu trenutno za 15,99 dolara umjesto 49,99 dolara. Popularna plesna igra dolazi sa 65 pjesama, može podržati do šest igrača i nudi zabavan način da se osposobite dok igrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *