Vijesti

Nastavak M3gan-a će se naći u bioskopima 2025. godine

Već se čulo da je Universal zainteresiran za nastavak filma reditelja Gerarda Johnstonea i pisca Akele Coopera M3gani čini se da će se ta tutnjava zapravo pretvoriti u nešto mnogo prije nego što ste očekivali.

Raznolikost izvještava to M3gan 2.0 – nastavak Universalovog iznenađujućeg viralnog hita o botu najboljeg prijatelja koji pjeva, pleše i ubija – će se dogoditi, a Kuper se vraća da napiše scenario zajedno sa glumicama Allison Williams i Violet McGraw, koje će obje ponoviti svoje uloge. Od svog debija 6. januara, prvi M3ganje zaradio nevjerovatnih 100 miliona dolara širom svijeta naspram skromnih 12 miliona dolara za produkcijski budžet, što ga čini upravo onom vrstom box office fenomena na koji bi Universal i producentski partner Blumhouse bili glupi da ga ne prate.

Zanimljivo je da Universal nije objavio hoće li se Johnstone vratiti režiranju ili će ili Amie Donald ili Jenna Davis – glumci koji su fizički tumačili M3gana i dali glas lutki – biti uključeni u nastavak. Ali studio je jasno stavio do znanja da planira M3gan 2.0 u bioskope 17. januara 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *