Vijesti

Najveće vijesti i trejleri s Netflixovog događaja Tudum

Drugu godinu zaredom, Netflix je održao livestreaming događaj pod nazivom Tudum kako bi pokazao neke od svojih najvećih nadolazećih filmova, TV emisija, a sada i igara. (Iako su imena ista, ovaj Tudum nema nikakve veze sa stranom za obožavatelje kojom takođe upravlja Netflix.) Bilo je nekoliko značajnih izostanaka iz izdanja iz 2022. — još uvijek čekam da čujem ili vidim nešto o drugoj sezoni Arcane — ali bilo je i dosta velikih imena. To uključuje vijesti o dvije različite Witcher emisije, trejleri za Enola Holmes i Knives Outi iznenađujuće lansiranje odlične indie igre.

Ako ste propustili emisiju, evo najvećih otkrića.

Enola Holmes 2 ima novu prikolicu

Banda se vraća u nastavku Enola Holmes, koji još jednom vidi Millie Bobby Brown i Henry Cavill kao braću i sestre Holmesa, samo što je ovaj put Enola sama po sebi detektivka. Novi film počinje sa emitovanjem 4. novembra.

Prvi pogled na špijunski triler Heart of Stone

Gal Gadot glumi u još jednom akcionom trileru za Netflix, sa Heart of Stone, u kojem se pojavljuju i Jamie Dornan i Alia Bhatt. U novom klipu, Gadot opisuje film kao “super utemeljen, sirov akcioni triler”. Trebalo bi da se pojavi na Netflixu negde 2023. godine.

Kraljica Šarlot glumi u a Bridgerton spinoff

S obzirom na ogroman uspjeh Bridgerton, ne čudi što ga Netflix proširuje spinoffom. Na Tudumu je streamer pokazao isječak prvog takvog projekta, prequel pod nazivom Queen Charlotte.

Evo stvari sa Thing in srijeda

Već smo vidjeli nekoliko trejlera za srijeda, spin-off porodice Addams od Tima Burtona s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi. Ali najnoviji snimak se fokusira na nešto veoma važno: stvar, razumnu ruku. Serija počinje sa streamingom na Netflixu 23. novembra.

Pogled iza scene na Guillermo del Toro Pinocchio

Već smo znali taj stav Del Tora Pinocchio — ne treba ga brkati sa Diznijevim filmom uživo — će biti prekrasan, zahvaljujući ranim trejlerima. Ali najnoviji snimak sa Netflixa daje kratak uvid u to kako je fantastični stop-motion svijet oživljen. Film počinje sa emitovanjem 9. decembra.

Jennifer Lopez je ubica Majka

Nema se šta drugo reći Majka osim Jennifer Lopez izgleda nevjerovatno cool kao ubica koji izlazi iz skrovišta kako bi spasio kćer koju je bila prisiljena da odustane. Sama ta premisa je dovoljna da se uključim kada film počne da se emituje u maju 2023.

The Witcher: Blood Origin.
Slika: Netflix

The Witcher: Blood Origin dolazi u decembru

Nismo uspeli da vidimo ništa novo The Witcher: Blood Origin, serijal prequel sa Michelle Yeoh u glavnoj ulozi. Ali naučili smo nešto važno: serija stiže na Netflix u decembru. U međuvremenu, prvi trejler možete pogledati ovdje.

Oni su klonirali Tyronea izgleda kao mnogo zabave

Jamie Foxx prati Dnevna smjena sa nečim što izgleda kao još jedna mješavina žanrovske akcije i komedije. Oni su klonirali Tyronea vidi kako se Foxx udružuje s Johnom Boyegom i Teyonah Parris dok prate “trag podlog vladinog eksperimenta u ovom kašastom misterioznom kaparu.” Naveden je kao “uskoro”.

Henry Cavill u sezoni 2 Vještica.

Henry Cavill u sezoni 2 Vještica.
Slika: Netflix

Sezona 3 of The Witcher dolazi na ljeto 2023

Slično Blood Originzapravo nismo uspjeli vidjeti nijedan snimak treće sezone The Witcher. Ali Netflix je potvrdio da se očekuje da će treća sezona debitovati sljedećeg ljeta.

Oxenfree je sada objavljen na Netflix igrama

Netflixov razvoj igara nastavlja se i danas lansiranjem Oxenfreenatprirodna misteriozna igra koja je prvi put lansirana 2016. Netflixovo lansiranje igre dolazi nedugo nakon što je streamer preuzeo Oxenfree programer Night School Studio.

Još jedan pogled Stakleni luk: misterija izvlačenja noževa

Još smo daleko od decembarskog debija Stakleni luk: misterija izvlačenja noževa, ali barem imamo ovaj novi klip da učinimo čekanje malo podnošljivijim. Ovaj prikazuje glumačku postavu punu zvijezda, kao i neke kutije za slagalice posebno lukavog izgleda.

Škola za dobro i zlo i dalje izgleda dobro… i zlo

Netflixova adaptacija uživo Škola za dobro i zlo i dalje izgleda impresivno, a najnoviji snimak dobija asistenciju od Billie Eilish kako bi pomogao u stvaranju mračnog raspoloženja. Film je režirao Paul Feig, a na Netflixu bi trebao doći 19. oktobra.

Hellbound vraća se za sezonu 2

Netflix je objavio vrlo kratak – ali prikladno mračan i krvav – teaser koji to potvrđuje Hellbound vraća se za drugu sezonu. Nije veliko iznenađenje s obzirom na način na koji je prva sezona završila, ali nažalost nema riječi o tome kada će biti dostupna za strimovanje.

Visokooktanski isječak Krađa novca: Korejadrugi deo

Kada Krađa novca: Koreja – Zajednički ekonomski prostor koji je debitovao ranije ove godine, to nije bila potpuna emisija — a sada imamo dobar pogled na nadolazeći dio 2. I iako još nema datum izlaska, Netflix kaže da nove epizode „dolaze uskoro“.

Vrlo kratak neobjavljeni klip sa Igra lignji

Iako to nije tračak misteriozne sezone 2, Igra lignji Reditelj Hwang Dong-Hyuk je svratio u Tudum kako bi predstavio kratak, ranije neobjavljen klip iz debitantske sezone. Što se tiče onoga što slijedi, režiser kaže da će druga sezona “biti puna potpuno novih priča”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.