Vijesti

Najnoviji Apple TV 4K još uvijek ima popust od 60 USD na Amazonu

Pošto je naš originalni vodeći ugovor rasprodan, evo još jednog brzog za vas. Apple TV 4K od 32 GB i dalje je u prodaji po cijeni od 119,99 dolara na Amazonu, što je manje u odnosu na originalnu cijenu od 179 dolara. Iako je Apple TV 4K najprikladniji za korisnike koji žive u Apple ekosistemu, u ovoj bezazlenoj crnoj kutiji može se naći mnogo korisnih sredstava. Osim što vam omogućava da prenosite medije sa platformi kao što su Disney Plus i HBO Max, Apple TV 4K pruža mogućnost pristupa sadržajima iz Apple Arcade, Apple Fitness Plus i Apple Music.

Što se tiče brzine, A12 Bionic CPU daje Apple TV 4K superiorne performanse i odziv u poređenju sa drugim uređajima za striming, uključujući Roku Streaming Stick 4K i Amazon Fire Stick 4K. Apple TV 4K je takođe kompatibilan sa HDMI 2.1 i Wi-Fi 6, što pomaže da se obezbedi sadržaj visokog kvaliteta sa što manje smetnji.

Neke druge karakteristike uključuju znatno poboljšani Siri Remote, mogućnost privatnog striminga zvuka na dva odvojena para AirPods slušalica i mogućnost prijenosa videa sa svih vaših kamera koje podržavaju HomeKit. Čak nudi podršku za niz osnovnih specifikacija, uključujući Dolby Vision, Dolby Atmos i HDR10. Pročitajte našu recenziju.

$119,99

Najnoviji Apple TV 4K sadrži A12 Bionic procesor i ima brže performanse uz HDMI 2.1, Wi-Fi 6 i podršku za Thread.

Ako ste raspoloženi za dogovor koji zahtijeva manje posla unaprijed, trenutno možete pronaći Google Nest Wifi paket koji uključuje jedan ruter i pristupnu tačku za 149 USD u Targetu, umjesto uobičajenih 269,99 USD. Iako Google Nest Wifi sistem koristi stariji Wi-Fi 5 bežični standard, to je i dalje brz i jednostavan način za pružanje internetske veze za relativno veliko područje. Ruter i pojedinačna pristupna tačka dizajnirani su da pokriju površinu do 3.800 kvadratnih stopa, ali uvijek se može kupiti više pristupnih tačaka ako vam je potrebna dodatna pokrivenost. Samo imajte na umu da dodatna pristupna tačka uključena u ovaj ugovor nema Ethernet portove.

Neke od prednosti koje nudi Google Nest Wifi u odnosu na druge mesh mreže uključuju jednostavno postavljanje i upravljanje mrežama za goste, a ove pristupne točke mogu poslužiti kao pametni zvučnici. Pročitajte našu recenziju.

Google Nest Wifi

$149

Googleov Nest Wifi sistem je Wi-Fi 5 mesh ruter sa jednostavnim podešavanjem, pouzdanom vezom i velikom brzinom do 500 Mbps. Dvokomponentni paket je dizajniran da pokrije do 3.800 kvadratnih stopa.

SanDisk Extreme Pro SSD je brz model otporan na vodu koji može stati u vaš stražnji džep. Konfiguracija od 2TB ovog eksternog SSD-a obično je po cijeni od 509,99 USD, ali je snižena na 279,99 USD na Amazon i B&H Photo. Extreme Pro SSD tvrdi da je izdržljiv zahvaljujući svom robusnom dizajnu i ima IP55 otpornost na vodu i prašinu. Činjenica da se u njemu nalazi NVMe SSD ima višestruke prednosti: može preživjeti pad jer nema pokretnih dijelova, za razliku od nekih jeftinijih SSD-ova koji još uvijek koriste 2,5-inčne rotirajuće diskove. Plus, USB-C sučelje mu omogućava da brzo prenese svoj sadržaj na ili sa host uređaja pri oglašenim brzinama do 2000 MB/s.

Ako pokušavate da izvršite prenos sa uređaja koji ima dostupan samo USB-A port, Extreme Pro dolazi u paketu sa adapterom kako se vaši fajlovi ne bi nasukali.

$279,99

SanDisk-ov Extreme USB-C SSD je prijenosna opcija za pohranu koja je zaštićena od vode, prašine i pada. Podržava USB 3.2, a iako koristi USB-C, SanDisk uključuje USB Type-A adapter kako bi bio kompatibilan s više uređaja.

Ako tražite način da poboljšate postavku vašeg kućnog bioskopa koji ne uključuje kupovinu novog TV-a ili soundbara, možda biste željeli pogledati Amazonovu ponudu za Govee TV Immersion kit. Redovna cijena je 149,99 USD, a komplet rasvjete možete dobiti za 89,99 USD kada koristite kod G605BK2209K na odlasku.

Komplet rasvjete T1 Pro je napravljen za televizore od 55 do 65 inča. Sadrži LED svjetlosnu traku za pričvršćivanje na stražnjoj strani i par stojećih LED svjetala koja inteligentno odražavaju boje na vašem ekranu. Ovaj trik se postiže zahvaljujući maloj kameri koja je uključena, koja se pričvršćuje na vrh vašeg TV-a i prati njegove šare boja.

Još jedna zanimljiva karakteristika je mogućnost sinhronizacije svjetla sa audio reprodukcijom ili ih jednostavno natjerati da se kreću kroz postavljene teme ili boje kako biste dodali malo više ambijenta vašem kućnom bioskopu. Ovim svjetlima možete upravljati putem uključenog čvorišta, putem Govee aplikacije na svom telefonu ili glasovnim komandama za Amazon Alexa ili Google Assistant.

$89,99

Govee-ov Immersion kit pojačava tipično osvetljenje TV-a usklađivanjem boja na ekranu. Dodate svjetlosne trake razlijevaju više te boje po daljnjim dijelovima zida.

Ako ste dovoljno sretni da imate Micro Center u mjestu gdje živite, možete pronaći 256GB M1 opremljen Mac Mini po sniženju na 549,99 USD. Kvaka je u tome što morate da se spustite dole do obične lokacije da biste je pokupili. Obično, 256GB model M1 Mac Mini košta 699 dolara, što Micro Center-ov popust čini jednom od najboljih ponuda do sada na Appleovom kompaktnom desktopu. Ova konfiguracija uključuje 8 GB RAM-a, pored svojih 256 GB interne memorije zajedno sa robusnim asortimanom portova. M1 Mac Mini ima par USB-A portova, eternet priključak, HDMI izlaz, par Thunderbolt 3 kompatibilnih USB-C portova i 3,5 mm audio priključak. Pročitajte našu recenziju.

Mac mini

$549,99

Appleov najpristupačniji Mac desktop računar pokreće prilagođeni M1 čip. Dolazi sa 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu u svom osnovnom modelu, ali se može konfigurirati sa do 16 GB RAM-a i 2 TB prostora za pohranu.

Nintendo’s Direct izdanje za septembar 2022. emitirano je ranije ove sedmice i vidjeli smo niz zabavnih najava igara. To nije sve što je Nintendo pripremio za igrače. Switch eShop snižava digitalna izdanja nekoliko odličnih naslova. Evo samo nekoliko ponuda koje možete pronaći na Nintendo prodavnici.

Had

$14.99

Najnoviji hit indie developera Supergiant Games, Had je divno prikazan roguelike koji je pobjegao iz ranog pristupa i brzo skupio mnoštvo pohvala. Ova brza svađalica mijenja stvari svaki put kada umrete, tjerajući vas da se prilagodite uz pomoć najžednije iteracije grčkog panteona koju smo ikada vidjeli. Najbliži analog ovom naslovu je također-odličan Vezivanje Isaka. Kako god, Had definitivno je podigao ante sa izuzetno izbalansiranim iskustvom koje ima neke od najbolje muzike i pisanja koje smo ikada sreli u roguelikeu.

$41.99

Sa ekspanzivnom glumačkom postavom, Saga o Skywalkeru je definitivno Lego Star Wars iskustvo, povezujući svaki glavni film iz Fantomska prijetnja to Uspon Skajvokera. Baš kao i drugi unosi u seriji, naslov je prepun usluga obožavatelja i bezbrižnog humora koji će se sigurno svidjeti fanovima, bez obzira na godine. Uključuje čak i likove iz jednokratnih filmova poput Rogue One i Solo.

Ažuriranje 15. septembra, 14:46 ET: Naš originalni lede ugovor za Gigabyteov 48-inčni Aorus FO48U monitor više nije dostupan u Neweggu. Zamijenili smo ga sa Amazonovom trenutnom pogodbom za Apple TV 4K od 32 GB.

Ispravka 15. septembra, 12:35 ET: U ranijoj verziji ove objave nije preciziran Google Nest proizvod koji se nudi. Popust se posebno odnosi na Google Nest Wifi paket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.