Vijesti

Najnoviji AirPods Pro imaju popust od 50 USD u više prodavaca

U slučaju da ste propustili Wootov nedavni popust od $50 na druga generacija AirPods Pro (desilo se vrlo u subotu rano ujutro, nezgodno), Amazon, Best Buy i Walmart vam čuvaju leđa. Svaki od tih trgovaca ih prodaje po cijeni od 199,99 dolara, što odgovara najnižoj cijeni svih vremena. Cijena za ovaj noviji model nastavlja padati iz sedmice u sedmicu, a moguće je da će dolazak Crnog petka još malo smanjiti cijenu, ali ne bih očekivao da će još više pasti.

U poređenju sa AirPods Pro prve generacije, ovaj model ima bolji kvalitet zvuka i efikasnije aktivno poništavanje buke. Osim ovih poboljšanja, moguće je podesiti jačinu zvuka dodirom slušalica. Futrola za punjenje uključena u ovaj noviji AirPods Pro model također je dobila nekoliko nadogradnji. Ima ugrađeni zvučnik, omču za vezicu i bolje praćenje lokacije. Pročitajte našu recenziju.

Target, Amazon i Walmart imaju fantastičan dogovor četiri paketa Apple AirTag trackera. Obično komplet košta 99 dolara, što se svodi na 25 dolara po komadu. To vam već uštedi 4 USD po trackeru u poređenju sa kupovinom samo jednog za 29 USD. Ali ovaj dogovor za 74,99 dolara čini da svaki tracker košta oko 18,75 dolara. Ako imate više torbi ili nekoliko članova porodice koji koriste iPhone, to može pomoći vama i vašima da pratite važne stvari. Moglo bi vam dobro doći ako planirate putovati za praznike.

Slickdeals uputio me u pravcu ovog odličnog sniženja cijena Lenovo 2022 Legion 5i laptop za igranje. Prvobitno 2.209,99 dolara, na B&H Photo je 1.369 dolara. Specifikacije čine ovo odličnom za ovu verziju od 15,6 inča sa 1080p ekranom i brzom brzinom osvježavanja od 165Hz. Unutra ima Intelov Core i7-12700H procesor, Nvidijinu moćnu RTX 3070 Ti grafičku karticu, 16 GB brze 4,800MHz DDR5 RAM-a (nadogradiv na 32GB) i 1TB NVMe SSD (sa još jednim M.2 slotom). Što se portova tiče, ima tri USB-A porta, jedan Thunderbolt 4 port, dva USB-C porta, eternet, priključak za slušalice i HDMI 2.1 port.

Pregledao sam sličnu konfiguraciju, ali u Lenovo većem, skupljem Legion Pro faktoru od 16 inča sa QHD ekranom. To je odličan laptop za igranje ako želite više od solidnih performansi. Ima tastaturu i dodirnu tablu zgodnu za upotrebu i bolje trajanje baterije nego što sam očekivao. Lagano sniziti rezoluciju i veličinu ekrana da biste dobili ovu cijenu su kompromisi koje preporučujem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.