Vijesti

Najbolje ponude za Crni petak ispod 25 USD

Iako veliki dio našeg pokrivanja Crnog petka obuhvata širok raspon cijena, nije tajna da su najveće uštede obično na skupim, upadljivim stvarima poput televizora. Ali ako imate podugačak spisak za predstojeću razmjenu poklona za praznike ili samo trebate još malo povećati svoj budžet ove godine, ne tražite dalje od ovih ponuda za Crni petak ispod 25 dolara.

Iako svako može pronaći jeftino sranje na rasprodaji za vrijeme Crnog petka (samo otvorite Amazonovu stranicu i prebrojite sve artikle brendova za koje nikada niste čuli), mi sastavljamo najbolje povoljne ponude za koje znamo da vas ne bi trebali pogriješiti . Ovo su artikli koje smo isprobali ili čak i sami testirali — zbog čega možemo reći da je Apple AirTag tracker za 24,98 USD potpuno vrijedan toga, ili zašto je najnoviji Amazon Echo Dot pametni zvučnik za 24,99 USD s besplatnom Hue pametnom sijalicom neka vrsta kradite (ako vam ne smeta da živite sa Alexom).

Nazovite ih punjačima čarapa ili impulsnim kupovinama ako želite, ali ništa nije bolje od nečeg pristupačnog što je zapravo dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.