Vijesti

Najbolje ponude ranog Crnog petka koje već možete dobiti

Sretan Dan zahvalnosti, ljudi! Želite li započeti svoju prazničnu kupovinu prije nego što ludilo Crnog petka zvanično počne sutra? Uprkos činjenici da je godišnji praznik za kupovinu još jedan dan daleko, mnogi veliki trgovci već nude brojne rane rasprodaje za Crni petak. Dakle, ako vam treba odvratiti pažnju od stola za Dan zahvalnosti, imate niz kvalitetnih ponuda koje već možete prežderati prije nego što se sutra užurbanije žuri.

Iako je moguće da će cijene pasti još niže kada dođe veliki dan, popusti koje trenutno viđamo nisu čemu se podsmijevati. Target, Best Buy i Walmart nude ozbiljne popuste na brojne popularne tehnologije i gadgete, u rasponu od Apple uređaja do televizora, tableta, pametnih ekrana i još mnogo toga.

Da bismo vam malo olakšali život, sastavili smo listu nekih od najboljih ponuda do sada dostupnih. Ovo su najbolji, ali daleko od toga da su to jedini popusti na raspolaganju. Za još više ponuda, svakako provjerite i naše preglede Crnog petka specifičnih za maloprodaju za Best Buy, Target i Walmart, kao i naše postove usmjerene na budžet za najbolje ponude ispod 50 USD i ispod 25 USD. Nastavićemo da ažuriramo sve to, plus puno više, tokom vikenda zajedno sa ovom objavom i ostatkom našeg sadržaja za Crni petak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.