Vijesti

Najbolje ponude Amazon uređaja za dan

Alexa je rođendan, a kako bi proslavio, Amazon snižava širok spektar svojih proizvoda za pametne kuće, uključujući Echo uređaje, Fire TV, Blink video sisteme zvona na vratima i Fire tablete. Ovdje smo naveli nekoliko najvažnijih stvari za koje mislimo da ih vrijedi pogledati. Naravno, i mnogi drugi trgovci već pokreću ranu rasprodaju za Crni petak, ako tražite popuste izvan Amazon ekosistema.

Najbolje ponude Amazon Fire tableta

Prvo, imamo odlične ponude za brojne Amazonove Kindle Fire tablete. Standard Oglasom podržan model Kindle Fire HD 8 od 32 GB ima uobičajenu cijenu od 89,99 USD, ali je trenutno snižen na 44,99 USD, što odgovara najboljoj cijeni koju smo vidjeli za tablet. Naći ćete i sličan popust od 45 USD za model bez oglasa, pa ćete tablet od 104,99 USD spustiti na 59,99 USD.

$44.99

Fire HD 8 je Amazonov osam-inčni Fire HD tablet. Nudi 32 GB ili 64 GB prostora za pohranu, kao i pristup aplikacijama kao što su Netflix, Facebook, Hulu, Instagram, TikTok i još mnogo toga.

Plus model Fire HD 8 koji podržava reklame je takođe na rasprodaji za 54,99 USD sa uobičajenih 109,99 USD, dok je model bez oglasa snižen na 69,99 USD (obično 124,99 USD). Plus model je sličan standardnom modelu Fire tableta, ali uključuje dodatnih 1 GB RAM-a za nešto brže performanse i kompatibilan je s bežičnim punjenjem. Pročitajte našu recenziju.

$54.99

Amazonov Fire HD 8 Plus ima veliku vrijednost za novac. To je pogodna posuda za konzumiranje bilo kojeg Prime sadržaja, a ovaj model posebno podržava bežično punjenje.

Ako ste na tržištu za nešto veći tablet, možete pronaći i popuste na model od 32 GB. Kindle Fire HD 10 podržan oglasima na rasprodaji za 74,99 dolara umjesto uobičajene cijene od 149,99 dolara. Takođe možete pronaći model bez oglasa snižen na 89,99 USD sa 164,99 USD. Plus model podržan od reklama je takođe na rasprodaji za 104,99 USD (obično 179,99 USD), a model bez oglasa je na rasprodaji za 119,99 USD (obično 194,99 USD). Plus model HD 10 dijeli slična poboljšanja svog dizajna, ali je opremljen sa ukupno 4 GB RAM-a. Pročitajte našu recenziju.

$74,99

2021 Fire HD 10 je najveći od Amazonovih Fire tableta. Za razliku od prethodne generacije, ima ekran od 1080p i 3 GB RAM-a, što je dovoljno ako strimujete, pretražujete ili konzumirate Amazon sadržaj.

$104.99

Plus model 10-inčnog Kindle Fire tableta nudi mnoge iste karakteristike kao i standardni model, ali je opremljen sa 4 GB RAM-a, što ga čini nešto sposobnijim od svog jeftinijeg kolege.

The ruggedized Fire HD 8 Kids modeli Fire tableta su također u prodaji, snižavajući normalnu cijenu ovih tableta od 139,99 USD na 69,99 USD. Standardni i Pro modeli Fire tableta Kids izdanja su praktično identični u pogledu svog hardvera; međutim, Pro model ima tanje kućište i pretraživač sa manje ograničenja.

$69,99

HD 8 Kids Pro je uglavnom isti tablet kao i standardno Kids izdanje Fire HD 8. Dijeli iste specifikacije i garanciju, ali je namijenjen malo starijoj publici sa tanjim kućištem i manje restriktivnim pretraživačem.

$69,99

Fire HD Kids tablet od osam inča napreduje do bržeg procesora, dvostruko više prostora za pohranu i mnogo dužeg trajanja baterije. Dostupan je i za uzrast od 3 do 7 godina ili za uzrast od 6 do 12 godina.

Najbolje ponude za Amazon Fire TV

Također možete pronaći neke odlične ponude na Amazon Fire televizorima. Ovdje smo istakli nekoliko, ali Amazon ima snižene televizore u rasponu od 43 inča do 75 inča, ovisno o vašem budžetu.

Na primjer, 55-inčni model standardnog Amazon Omni Fire TV-a ima uobičajenu cijenu od 559,99 USD, ali je na rasprodaji za 449,99 USD. Ovo nije najniža cijena koju smo vidjeli za 55-inčnu konfiguraciju Omni TV-a, ali je i dalje solidna cijena za 55-inčni televizor sa sličnim specifikacijama.

$449,99

Amazonov Omni Fire 4K TV ima ugrađene mikrofone za Alexa komande, malo kašnjenje u unosu i podršku za dvosmjerne video pozive. Također pruža pristup Netflixu, Prime Videou, Disney Plusu i većini glavnih servisa za striming.

Ako tražite TV sa živopisnijom slikom, Amazon također nudi 65-inčni model Omni Fire TV-a sa Dolby Vision za 719,99 dolara, što je 40 dolara niže od redovne cijene. Dolby Vision model dijeli sve iste karakteristike kao i osnovniji modeli Omni serije, ali Dolby Vision kompatibilnost daje ekranu poboljšanu dubinu boja.

$719,99

Ovaj 65-inčni model Amazon-ovog Omni-serije Fire TV-a dolazi opremljen svim istim funkcijama koje su uključene u druge televizore Omni serije, ali je također opremljen Dolby Vision-om za poboljšanu dubinu boje i svjetlinu slike.

Amazonova linija 4K televizora koja je povoljnija za vrijednost, 50-inčna konfiguracija 4-serije 4K UHD TV-a je trenutno snižen na 289,99 dolara sa svoje uobičajene cijene od 469,99 dolara. Serija 4 nema podršku za Dolby Vision, ali je nevjerovatno ekonomična.

$289,99

Serija 4 je Amazonova linija televizora usmjerena na vrijednost, opremljena istim operativnim sistemom, Alexa kompatibilnošću i 4K UHD vjernošću kao i Amazonovi skuplji modeli, ali nedostaje podrška za Dolby Vision.

Najbolje ponude za Amazon Fire TV Stick

Ako trenutno ne želite da uložite u cijeli televizor, možete pronaći i neke skromnije popuste na Amazonove Fire TV Sticks. Amazonov osnovni uređaj za striming, Fire TV Stick Lite, ima sličan daljinski u poređenju sa svojim skupljim modelima, sa integrisanom podrškom za Alexa; međutim, Lite model podržava samo FHD reprodukciju i nema podršku za Dolby Atmos. Obično po cijeni od 29,99 USD, trenutno možete kupiti jedan za 19,99 USD.

Amazon Fire TV Stick

$19.99

Amazonov najjednostavniji i najpristupačniji uređaj za striming je Fire TV Stick Lite. Moćan je jednako kao i standardni Fire TV Stick, ali njegovom daljinskom upravljaču nedostaje nekoliko fino podešenih opcija za podešavanje jačine zvuka TV-a.

Fire TV Stick 4K druge generacije je Amazonova srednja opcija za striming stick, koja uparuje Amazonov najsposobniji Alexa daljinski upravljač s podrškom za 4K Ultra HD, Dolby Vision i HDR10 Plus reprodukciju uz Dolby Atmos audio. Obično je dostupan za 49,99 USD, a trenutno možete kupiti jedan za 24,99 USD.

$24.99

Amazonov Fire TV Stick 4K paket podržava 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR i HDR10 Plus, zajedno sa glasovnim daljinskim upravljačem koji kontroliše većinu televizora. Njegov audio izlaz je također sposoban za Dolby Atmos, a kompaktni uređaj podržava Netflix, Disney Plus, HBO Max, Prime Video i sve glavne usluge.

Vrhunska opcija za Fire TV Sticks, TV Stick 4K Max, donosi neka mala poboljšanja na Amazonovom već impresivnom uređaju za striming i snižen je na 39,99 USD (obično 54,99 USD). Pored pružanja Wi-Fi 6 povezivanja, 4K Max ima poboljšanu snagu procesora, omogućavajući mu da prikaže video u slici, omogućavajući vam da gledate Ring video upozorenja zvona na vratima tokom striminga.

$39,99

Najnoviji Amazonov stick za striming nudi poboljšane performanse i podršku za Wi-Fi 6. I dalje nudi sjajan izbor aplikacija za striming i interfejs koji je jednostavan za korištenje uz prednosti glasovnih komandi Alexa.

Verge Deals na Twitteru /

Pridružite se više od 50.000 pratilaca i budite u toku s najboljim dnevnim tehnološkim ponudama uz @vergedeals

Prati nas!

Najbolje ponude za Amazon Echo Show

Kao što se i očekivalo, Amazon također nudi popuste na cijelu svoju liniju Echo Show uređaja, u rasponu od Echo Show 5 prilagođenog noćnom ormariću do Echo Show 15 koji se montira na zid.

Po uobičajenoj cijeni od 84,99 dolara Amazon Echo Show 5 trenutno je snižen na 34,99 dolara. Ekran skromne veličine je vrlo pogodan za pružanje ažuriranja prognoze i obrisa vašeg sedmičnog rasporeda, ali je malo mali za streaming medija. Pročitajte našu recenziju.

$34.99

Amazonov Echo Show 5 je idealan pametni ekran za noćni ormarić. Možete podesiti alarme uz Alexa koristeći svoj glas, puštati muziku, kontrolisati pametne ekrane, dobiti vremensku prognozu i još mnogo toga. Kada se alarm oglasi, samo trebate dodirnuti vrh Echo Show 5 da biste ga odložili.

Echo Show sa malo većim ekranom, Eho emisija 8 je snižen na 69,99 dolara na Amazonu sa svoje uobičajene cijene od 129,99 dolara. Pored pružanja boljeg prikaza za strimovanje video zapisa, Show 8 takođe ima i kameru koja je više kapaciteta, što ga čini pogodnijim za video pozive. Pročitajte našu recenziju.

$69,99

Echo Show 8 je pametni ekran srednje veličine u Amazonovoj trenutnoj liniji Echo i može se koristiti za prikaz vremenske prognoze, vijesti, kalendara, popisa namirnica i još mnogo toga. Možete ga koristiti i za kontrolu pametnih kućnih uređaja, gledanje streaming videa ili slušanje muzike. Čak podržava i video pozive putem Zoom-a i Amazonove usluge Alexa poziva.

Amazonov najveći stolni Echo, Eho emisija 10, uključuje rotirajuću osnovu koja vas prati po prostoriji, osiguravajući da ćete uvijek imati ekran okrenut prema vama. Po uobičajenoj cijeni od 249,99 dolara, Amazon je snizio model treće generacije rotirajućeg Showa na 169,99 dolara. Pročitajte našu recenziju.

$169,99

Amazonov rotirajući Echo Show 10 ima motor unutar svoje cilindrične osnove koji omogućava njegovom 10,1-inčnom displeju da se okreće kako bi vas pronašao, tako da ćete uvijek imati ekran na vidiku. To je najbolji pametni ekran za upućivanje video poziva.

Prelazak sa vašeg pulta na vaš zid, Echo Show 15 je Amazonova najveća izložba do sada. Amazon je snizio ovaj 15-inčni ekran na 169,99 dolara u odnosu na njegovu uobičajenu cijenu od 249,99 dolara. Show 15 dijeli većinu iste funkcionalnosti kao i drugi Show uređaji, ali mu veći ekran omogućava da se nekoliko obavijesti prikazuje odjednom. Pročitajte našu recenziju.

$169,99

Echo Show 15 je veliki zidni uređaj koji služi kao zajedničko čvorište za porodice za pregled predstojećih kalendarskih obaveza, virtuelnih bilješki i još mnogo toga. 15,6-inčni uređaj također ima istu Alexa funkcionalnost kao i drugi Echo displeji i pametni zvučnici.

Najbolje ponude Blink doorbell

Konačno, možete pronaći i popuste na Amazon-ovi Blink Video Doorbell sistemi. Samostalni model, po uobičajenoj cijeni od 49,99 USD, trenutno je u prodaji za 34,99 USD, dok je kompletan sistem, koji uključuje Sync Module 2, na prodaju za 54,99 USD u odnosu na uobičajenu cijenu od 84,98 USD. Sync Module 2 nije bitan dio Blink sistema zvona na vratima, ali vam omogućava da pohranite snimljene klipove lokalno bez plana pretplate na Blink.

$39,99

Blinkovo ​​video zvono za vrata je među našim omiljenim ako tražite ono koje je jeftino i nudi snimanje i upozorenja aktivirano pokretom, noćni vid, dvosmjerni zvuk i do dvije godine trajanja baterije.

Paketi Blink kamere za zatvorene i vanjske prostore su trenutno u prodaji, po najnižoj cijeni do sada. Pakovanje od dva unutra Blink Mini kamera je dostupna za 29,99 USD umjesto svoje uobičajene cijene od 64,99 USD, dok je dvokomponentna kamera na otvorenom Blink Outdoor kamere sa Sync Module 2 su u prodaji za 99,99 USD (obično 179,99 USD). Ključna razlika između unutrašnjih i vanjskih modela osim otpornosti na vremenske uvjete je mogućnost rada na baterijsko napajanje. Unutarnji Blink Mini mora biti spojen na USB-C izvor napajanja, dok vanjske kamere mogu trajati do dvije godine na par AA baterija. Kao i kod svih Blink proizvoda, Blink Mini kamere imaju Alexa integraciju i mogu se lako pregledati sa vašeg telefona ili bilo kojeg Echo Show uređaja, a njihov snimak može biti pohranjen u oblaku uz pretplatu na Blink ili lokalno uz Sync Module 2.

$29.99

Svaka Blink Mini kamera uključuje držač s kuglicom i utičnicom, USB-C kabel za napajanje i adapter za napajanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.