Vijesti

Najbolje Google ponude za Crni petak koje možete dobiti

Dobar je trenutak da budete na tržištu za neki novi Google hardver. Google je nedavno pokrenuo svoje prodajne promocije za Crni petak u svojoj trgovini, što je pokrenulo lančanu reakciju istih ili boljih ponuda koje se nude posvuda. Iako su neki proizvodi na rasprodaji glavni proizvodi koji često snižavaju (poput pametnog zvučnika Nest Mini za 19,99 USD), postoje i odlične ponude za najnovije vodeći telefone i dodatnu opremu. Na primjer, Pixel 7 Pro je na rasprodaji za 749 USD, a novi Pixel Watch je 50 USD.

Ovo je možda samo vrh ledenog brijega ovosezonskih rasprodaja Crnog petka, jer postoje razne druge rane ponude vrijedne vaše pažnje. Tako da ćemo vam oprostiti ako vam treba trenutak da sve probate, ali dobra stvar u vezi sa ovim Google ponudama je što su postavljene za Crni petak, pa čak i za vikend, koji se završava 28. novembra.

Pročešljali smo svu prodaju Pixela, Nesta i Chromecasta kako bismo objedinili najbolje i najisplativije ponude o kojima biste trebali znati.

Najnovija serija Pixel telefona stara je nešto više od mjesec dana, ali su već na dobrom sniženju. Pixel 7 i 7 Pro su odličan nastavak prošlogodišnje generacije Pixel 6, bruseći kvalitet hardvera i softvera za sveukupno bolje iskustvo. Obojica imaju novi Google Tensor CPU druge generacije i poboljšane performanse kamere.

Nekoliko kvalitetnih Google Nest proizvoda je na velikim rasprodajama za Crni petak. Svaki od njih može biti vrijedan razmatranja osim ako već niste uložili pravo na svoj dom sa suparničkim ekosistemom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.