Vijesti

Možete uštedjeti skoro 600 dolara na LG-ovom novom Gram 16 laptopu

Ovo je 16-inčna verzija LG-jevog novog Gram 17 koju smo pregledali u oktobru, a koji je naš omiljeni laptop za ljubitelje velikih ekrana. Iako je ekran ovog modela jedan inč manji, oba i dalje dijele veliki ekran visoke rezolucije tako da možete lako otvoriti više prozora i aplikacija. Ipak, uprkos svojoj veličini, laptop je takođe dovoljno lagan da ga nosite dok putujete ili na posao. Doduše, kao i LG Gram 17, on nema grafičku snagu koja vam je potrebna za korištenje Adobe softvera kao što je Premiere ili igrica. Međutim, ako vam ne treba laptop za te svrhe, inače je dobra kupovina.

Planiranje nadoknađivanja TV emisija i filmova poput Top Gun: Maverick ovaj vikend? Od sada do 2. januara, novi i ponovni pretplatnici mogu dobiti 50 posto popusta na prvu godinu Paramount Plus kada unesu promo kod ZIMA50 na odlasku. Trenutna promocija snižava cijenu Essentials nivoa podržanog oglasima na 24,99 USD (popust od 25 USD) i nivoa bez oglasa na 49,99 USD, od kojih vam potonji omogućava preuzimanje sadržaja za gledanje van mreže.

Osim toga, ako želite da pričvrstite a Pokazi vrijeme pretplatu tako da možete uživati ​​u emisijama poput Yellowjackets, trenutno možete dobiti 50 posto popusta na prvu godinu usluge kada je uključite u paket Paramount Plus. Trenutno će vas paket za striming bez oglasa koštati 59,99 dolara umjesto 119,99 dolara, dok nivo podržan od oglasa košta 74,99 dolara umjesto 149,99 dolara.

Ako putujete umjesto da strimujete ovog prazničnog vikenda, budite spremni da bude zauzet i glasan. U tu svrhu, možda biste željeli pokupiti dobar par bežičnih slušalica za poništavanje buke da biste ugasili buku i mirno se odmorili. Sennheiserov Momentum True Wireless 3 su najbolji set slušalica za poništavanje buke u kompaniji do sada, tako da će obaviti posao prilično lijepo, a istovremeno će zvučati sjajno. Iako nažalost još uvijek ne dolaze s podrškom za višestruki Bluetooth, imaju zgodne nove pogodnosti poput podrške za bežično punjenje i četiri veličine vrhova za uši za poboljšanu udobnost. Trenutno ih možete kupiti za oko 196 dolara umjesto za 249 dolara na Amazon, Best Buy i B&H Photo, što je najniža cijena svih vremena. Pročitajte našu recenziju.

Bilo da je vaša novogodišnja odluka da poboljšate svoje zdravlje ili jednostavno želite da skinete nekoliko kilograma za praznike, Fitbit’s Inspire 3 može vam pomoći da ostanete na pravom putu. Kao naš omiljeni jeftin Fitbit, najnoviji model Inspire može vam pomoći da pratite širok spektar zdravstvenih ciljeva zahvaljujući svojim naprednim mogućnostima praćenja sna, obavijestima o nepravilnom pulsu, praćenju aktivnosti i funkcijama upravljanja stresom.

Nedostaju mu napredniji uređaji za praćenje, uključujući ugrađeni GPS, ali ostaje odličan fitnes bend ako su sve što vam trebaju su osnove. Dolazi i sa nekoliko dodatnih pogodnosti, kao što je raznobojni uvijek uključen zaslon i šest mjeseci Fitbit Premium. Trenutno ga možete kupiti na Amazonu i Walmartu za 79,95 USD (20 USD popusta), što je njegova druga najbolja cijena do sada.

Još par ponuda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *