Vijesti

Možete igrati kroz Far Cry 6 besplatno ovog vikenda

Dobrodošli u vikend. Bilo da radite danas ili ste slobodni, imamo niz ponuda koje bi vas mogle zanimati. Većina njih su bili veliki hitovi tokom cijele sedmice koje ponovo objavljujemo da biste ih pogledali, iako smo se spakovali nekoliko ponuda koje su se pojavile nedavno. Što se tiče toga čemu se radovati The Verge, ove sedmice će biti Samsungov Unpacked događaj. Sve se to dešava u srijedu, 10. avgusta, a na osnovu glasina, očekujemo da ćemo vidjeti nove sklopive telefone i druge sprave, kao i mnoštvo ponuda za prednarudžbe. Vidimo se onda.

U Epic Games Store-u na PC-u možete igrati isto toliko Far Cry 6 kako se možete uklopiti u ovaj vikend. Izlog nudi produženu besplatnu probnu verziju Ubisoftove najnovije pucačine u prvom licu otvorenog svijeta. Deals on Far Cry 6 nisu previše neuobičajeni ovih dana (iako PC verzija ima manje popusta od verzija za konzolu), a opet, zaista je teško nadmašiti trenutnu cijenu: 0,00 USD. Probna verzija igre je također dostupna za Xbox i PlayStation igrače. Nije vam potrebna nikakva pretplata na PlayStation konzolama da biste dobili pristup besplatnoj probnoj verziji. Međutim, na Xbox-u će vam trebati Xbox Live Gold (ili moderni ekvivalent, Xbox Game Pass Ultimate).

Obično volimo pružiti kontekst oko ponuda koje promoviramo, tako da možete obaviti edukovanu kupovinu. To nije neophodno za besplatno. Vrijedi to napomenuti Far Cry 6 pruža više od istog sjajnog osjećaja borbe i istraživanja. U analizi priče igre Diega Arguela, Far Cry 6 je jedna od rijetkih AAA igara smještena u Latinsku Ameriku, iako su njen narativ i rukovanje kulturnim prikazima pogođeni ili promašeni. Ako možete da pogledate dalje od toga, možda će vam dobro iskoristiti slobodno vreme ovog vikenda.

Far Cry 6

Far Cry 6 stavlja vas u mjesto Yara inspirirano Kubom. Ovo je najnovije u Ubisoftovoj franšizi za pucanje iz prvog lica otvorenog svijeta.

Ako planirate da idete na odmor ovog ljeta, ili samo želite da se izležavate po kući uz neke knjige, najnoviji Kindle Paperwhite može biti savršen uređaj za dodavanje na vaš repertoar. Na Best Buy-u, ovaj model je popust od 45 USD, a košta 94,99 USD do subote navečer. Ovo je otprilike najniža cijena za koju smo vidjeli da se Kindle Paperwhite prodaje 2021.

Što se tiče zašto je ovo e-čitač za kupovinu u odnosu na prethodnu generaciju, on ima USB-C punjenje, veći 6,8-inčni ekran sa pozadinskim osvetljenjem i prilagodljivu temperaturu boje ekrana. Ima zajedničku hidroizolaciju sa Paperwhite-om posljednje generacije. Pročitajte našu recenziju.

2021 Kindle Paperwhite (8GB)

Amazonov novi Kindle Paperwhite ima 6,8-inčni ekran E Ink sa podesivom temperaturom boje za noćno čitanje. Takođe se može pohvaliti bržim procesorom, dodatnim trajanjem baterije, IPX8 vodootpornošću i — konačno — USB-C portom.

Beats Fit Pro i Studio Buds su se vratili na svoje Prime Day cijene. Počevši od Fit Pro-a, ovi bežični pupoljci sa vrhovima krila koji će vam ostati u ušima tokom trčanja i drugih treninga se vraćaju na 179,99 USD (20 USD popusta) na Amazonu. Osim što su odlični saputnici u vježbanju, imaju aktivno uklanjanje buke (ANC), način transparentnosti koji vam omogućava da ostanete prisluškivani zvukovima koji se dešavaju oko vas, a mogu trajati do šest sati po punjenju s ANC-om. Pročitajte našu recenziju.

Studio Buds koštaju 99,99 USD (50 USD popusta na Amazonu) i slično, nude ANC i režim transparentnosti. Apple tvrdi da ćete dobiti do osam sati slušanja po jednom punjenju bez uključenog ANC-a. Moj kolega Chris Welch je u svojoj recenziji rekao da je ANC lošiji u Studio Buds nego u Fit Pro. I Fit Pro i Studio Buds uključuju kućište za punjenje s USB-C priključkom, iako je važno napomenuti da nijedna opcija ne podržava bežično punjenje. Pročitajte našu recenziju.

Beats Fit Pro

Beats Fit Pro slušalice imaju integrisane vrhove za krila koji im pomažu da budu sigurni tokom trčanja i treninga. Takođe imaju odlično poništavanje buke, a njihov zvuk ima pravu količinu basa i udarca da vas motiviše.

Beats Studio Buds

Beats Studio Buds nude podršku za iOS i Android, sa uklanjanjem buke, udobnim pristajanjem i dobrim kvalitetom zvuka po cijeni. Oni nemaju sve iste karakteristike kao AirPods, ali njihova šira kompatibilnost može ih učiniti boljim izborom za vas.

Još par dogovora

  • Evo još jednog podsjetnika da je najnoviji Apple TV 4K streaming box sa 64 GB prostora za pohranu (obično 199,99 USD) spušten na samo 139,99 USD na Amazonu.
  • Ako razmišljate o Google Pixel 6A, Amazon i dalje daje besplatnu poklon karticu od 50 USD kada kupite telefon po punoj cijeni od 449,99 USD.
  • Kompatibilan sa najnovijim iPad-ima (osim iPad-a devete generacije), Apple Pencil 2 olovka je na Amazonu snižena na 99,99 dolara, što je cijena koja je bila rijetkost koju možete uočiti 2022. godine. Obično košta 129,99 dolara. Ova olovka se može magnetski pričvrstiti (i puniti) na bočnu stranu modernih iPada.
  • Na kraju, možete nabaviti lagani LG Gram 17 sa Intel Core i5 procesorom 12. generacije, 16 GB RAM-a i 512 GB SSD-om za samo 999 USD na BuyDigu kada koristite kod GRAM pri plaćanju. Pregledao sam prošlogodišnji model i mislim da je odličan za ljude koji žele laptop sa odličnim trajanjem baterije, dobrom količinom portova i, naravno, ogromnim ekranom od 16,10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *