Vijesti

Kirby’s Dream Buffet će uskoro uživati ​​na Nintendo Switchu

Kirbyjev bife iz snovasa aromom Kirbyja Mario Party-slična igrica koja će nesumnjivo izliječiti našu kolektivnu depresiju, ima datum izlaska. 17. avgusta — za manje od nedelju dana — vi i još troje prijatelja možete da se kotrljate, jedete i pravite put da postanete najdeblji, najsrećniji Kirbi u bloku.

Osim što dijeli datum izlaska, Nintendo također ušao u malo više detalja o tome šta očekivati ​​od igre. Postoje tri vrste igara u kojima se vi i vaši prijatelji takmičite ko ćete pojesti najviše jagoda. Postoji način utrke sa stazom prepunom prepreka za izbjegavanje i hranom koju vaš Kirby može jesti. Što više jedete, postajete jači, u stanju da maltretirate svoje konkurente sa staze da prvi stignete do cilja. U režimu mini-igre, takmičite se u maloj areni da biste pojeli što više jagoda prije nego što vrijeme istekne. Konačno, u načinu borbe protiv kraljevske bitke, srušite Kirbyja s platforme da ukrade njihove jagode i odnese pobjedu.

U svakom načinu igre, Kirby će imati sposobnost kopiranja hrane koja mu omogućava da se transformiše, stječući moći na osnovu hrane koju je jeo. Kirbyjev bife iz snova će se prodavati za 15 dolara, što se čini poštenim s obzirom na to da igra nema puno dubine osim „uzmi tortu, putovaće“. Nadamo se da će Nintendo u budućnosti dodati još faza i načina igre — jer ko ne bi želeo više Kirbyja u svojim životima? Mislim, POGLEDAJ GA!!

Slika: Nintendo

Bože, volio bih da sam to ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *