Vijesti

Hrpa Sonos zvučnika je snižena 20 posto za Cyber ​​ponedjeljak

Evo dobrog posla: veliki dio Sonosovih zvučnika i soundbara je 20 posto snižen do Cyber ​​ponedjeljka. Rasprodaja je sada dostupna na Sonosovoj web stranici, kao i na Best Buy, Target i drugim prodavačima. Gotovo sve je po najnižoj cijeni ikada, i iako postoje neka značajna izuzeća — uključujući Sonos Roam, Five i Sub Mini — još uvijek je sjajno vrijeme da popunite svoj Sonos sistem.

Možete upariti zvučnu traku sa drugim Sonos zvučnicima ili sabvuferima kako biste kreirali sistem surround zvuka. The Sub (treće generacije) je na rasprodaji za 599 dolara u Best Buy i Sonos i bolje se slaže sa Arc; Sub Mini (avaj) nije u prodaji.

The Sonos One je najbolja polazna tačka za Sonos sistem i prodaje se za 176 dolara i na Best Buy i na Sonosu umesto za 220 dolara. Možete koristiti jedan da ispunite prostoriju srednje veličine zvukom. Možete koristiti dva za stereo. Možete ih upariti sa Sonosovim zvučnicima za surround zvuk. Beskrajno su fleksibilni i u prodaji su. Ako ne znate šta da nabavite, uzmite ovaj. The Sonos One SL (na rasprodaji za 160 dolara kod Best Buy i Sonos, što je popust od 30 dolara) je nešto jeftiniji i nema mikrofone, tako da morate razgovarati sa drugim mašinama da biste mu rekli šta da radi. To je prednost, za neke ljude.

[U]Osim ako se odlučno protivite tome da imate mikrofone u svojim uređajima, klonio bih se Roam SL-a. Uštedi vam samo 20 dolara, ali gubi prilično značajne karakteristike kao što je automatsko podešavanje kvaliteta zvuka Trueplay, gore pomenuta funkcija zamene zvuka i (očigledno) sve glasovne interakcije. Za 99 ili 129 dolara, apsolutno sam mogao vidjeti. Ali 159 dolara je previše da se traži za Roam SL.

Odmah ispod žice. Pretpostavljam da je to dogovor.

Sonos također ima razne pakete na rasprodaji, ali većina ne nudi nikakvu uštedu u kupovini svakog komada zasebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *