Vijesti

Goku leti u Fortnite u epskom događaju Dragon Ball

Fortnite’s zmajeva lopta Događaj je konačno ovdje, i to je spremna da bude jedna od najvećih kolaboracija koje su se ikada dogodile u igrici. Ne samo da će se moći igrati četiri zmajeva lopta likove, ali Epic Games također dodaje Zmajeva lopta-tematske misije, lokacije, predmeti, pa čak i posvećena područja za gledanje epizoda Dragon Ball Super.

Hajde da prvo sklonimo jedan aspekt veličine Spirit Bomb – u igrici zmajeva lopta skins. Moći ćete kupiti Goku, Vegetu, Bulmu i Beerus od Fortnite’s In-game shop, i da, postoji više Super Saiyan stilova za Goku i Vegetu. Epic će se prodavati zmajeva lopta-tematske pozadine, pijuke, jedrilice i emocije.

Kaaaaaa… meeeeee… haaaaaa… meeeeee… ha!!!
Slika: Epic Games

U igri postoji niz promjena, uključujući posebne zmajeva lopta predmeti (poput one koja vam omogućava da skinete legendarnu Kamehameha gredu) i dodatak Kame kuće, gdje možete posjetiti Bulmu. Epic će također ponuditi specijal zmajeva lopta ponuda otoka avanture i karte za gledanje Dragon Ball Super epizode. Novi zmajeva lopta kartica u meniju igre će pratiti vaš napredak dok završite novo zmajeva lopta zadataka da zaradite Dragon Balls, a ako ih sve prikupite, dobit ćete posebnu jedrilicu.

Slično Epic-ovom ogromnom Naruto događaj od prošle godine, ovaj zmajeva lopta preuzimanje obećava da će biti veliko slavlje kultne anime franšize. Epic je dodao još Naruto skinove pre samo nekoliko meseci — možda svi možemo da pozajmimo Gokuu nešto energije da prizove još zmajeva lopta sadržaj za Fortnite u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *