Vijesti

Evo najvećih najava iz Nintendo najnovijeg Directa

Kao što se i očekivalo, Nintendo je izvukao sve za svoju jesensku direktnu izložbu s nekoliko potresnih najava na Twitteru natrpanih između manjih, ali ne manje uzbudljivih vijesti. Kao što to obično biva, nije objavila sve što su fanovi mogli očekivati ​​(hej, bilo kakav znak života za Metroid Prime 4 ili remasteriran Prime trilogija), ali bila je pristojna predstava. Evo najboljih najava i trailera iz Directa.

Nastavak Dah divljine ima ime

Najnovija igra u Legenda o Zeldi franšiza će biti titlovana Suze kraljevstva. Nintendo nastavlja sa isporukom najkraćih, ali primamljivih trailera za ovu igru. Moj kolega Jay Peters je pokrivao vijesti, pokušavajući shvatiti što učiniti od onoga malo što je prikazano Suze kraljevstva. Izlazi 12. maja 2023.

Goldeneye 007 se poligonalno vraća na Switch (i Xbox)

Rare, nekada u vlasništvu Nintenda, a sada dio Microsofta, objavio je da objavljuje FPS omiljeni FPS Goldeneye 007 za Switch. Nintendo konzola će biti jedino mjesto gdje možete igrati online igru ​​s drugim igračima. Ipak, dolazi na Xbox sa oštrim 4K vizualima, glatkijim brojem kadrova i lokalnim multiplayerom. Nije podijeljen datum objavljivanja. Oh, i puno drugih N64 igara dolazi na Nintendo Switch Online uslugu u narednim mjesecima.

Fire Emblem Engage izgleda kao da je još takvih dobrih stvari

Praćenje Vatreni amblem: Tri kuće je nova igra u seriji titlovana Angažirajte se. Što se tiče sličnosti sa Tri kuće, tu je klasični strateški sistem borbe, kao i roming na otvorenom prostoru. Bilo bi sjajno da ima više izgradnje odnosa od osobe do osobe, ali za sada je nejasno hoćemo li to postići ovom igrom. U svakom slučaju, ja sam sretan kamper. Izlazi 20. januara 2023.

Tunika donosi svoj retro šarm Switchu

Tunika, naslov sličan Zeldi poznat po svom prekrasnom umjetničkom stilu i jedinstvenom jeziku u igrici, stiže na Nintendo Switch 27. septembra, što je uskoro. Jay Peters je recenzirao tu igru ​​za nas ranije ove godine kada je lansirana na PC-u i Xbox-u, i rekao je da je ponovo rasplamsala njegovu ljubav prema strateškim vodičima. Ako to nema smisla, bit će kada počnete igrati igru.

Nintendo nije završio Pikmin

Nintendo Shigeru Miyamoto imao je kameo tokom današnjeg Directa kako bi opušteno odbacio nadolazeći animirani Super Mario Bros. film, zabavno iskustvo Universal Studios, Super Nintendo World, kao i Pikmin Bloom. Ali imao je i zadatak da se oglasi Pikmin 4novi unos koji dolazi na Switch 2023. godine.

Potrebno je dvoje ide na Switch

Igra godine 2021. stiže na Nintendo Switch. Potrebno je dvojenajnovije iz tima Josefa Faresa A Way Out i Braća: Priča o dva sina fame, pokreće se na Switchu 4. novembra. Budući da igra zahtijeva dva igrača, postojat će mnoštvo načina za igranje igre na Switchu, uključujući couch co-op, lokalnu bežičnu mrežu i online co-op.

Fatalni okvir: Maska pomračenja Mjeseca je … drugo Fatal Frame

Pripremite svoju kameru obscure, shutterbugs: Fatalni okvir: Maska pomračenja Mjeseca debituje na zapadu početkom 2023. Igrači će kontrolisati Ruku Minazuki dok ona pokušava da povrati svoja sjećanja. Ako niste pratili franšizu Fatal Frame, u osnovi možete očekivati ​​zastrašujuću avanturu koja vas prisiljava da gledate strahu u lice.

Bajoneta 3 izgleda neshvatljivo zabavno – dobar znak

Bajoneta 3 izlazi 28. oktobra, što je uskoro. Nintendo je prikazao brzi trejler za igru, koji je pun novih i povratnih likova koji učestvuju u brzom tempu serije, šta se-dođavola-događa-na ekranu akcije. Fanovi su čekali neko vrijeme da se dočepaju ove igre otkako je najavljena prije nekoliko godina. Uskoro će igrači moći da se vrate u stilettos Bayonette, a za one sa slabim srcem, postoji postavka da joj ostane odeća dok se pretvara u demone napravljene od svoje kose.

Slika: Capcom

Najnoviji i najbolji Resident Evil naslovi stižu na Switch, nekako

Počevši od 28. oktobra, moći ćete da igrate verziju u oblaku Resident Evil Village na prekidaču. Besplatni demo je sada dostupan. Kasnije ove godine, također ćete moći kupiti pristup verzijama u oblaku Resident Evil 7kao i nedavni rimejkovi Resident Evil 2 i Resident Evil 3. Ovo je najnovija serija igara za lansiranje u verzijama samo za oblak za Switch. Programeri su odlučili da bi oslanjanje na vašu internetsku vezu bila bolja ideja nego pokušaj pronalaženja smanjenog porta na Nintendovoj zastarjeloj konzoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.