Vijesti

Dobijte godinu dana Huluovog striminga podržanog oglasima za samo 2 USD mjesečno

Popusti za Crni petak na usluge striminga možda ne izgledaju impresivno pored fensi uređaja za velike ponude, ali to je pametan način da desetine dolara koje biste potrošili vratite u svoj džep. Istakli smo nekoliko takvih ponuda u našem pregledu, koji sadrži atraktivne popuste na pretplatu za HBO Max, Disney Plus, Paramount Plus i još mnogo toga. Jedna posebno dobra ponuda je Huluov plan koji podržava reklame.

Usluga obično košta 7,99 USD mjesečno, što godišnje iznosi 95,88 USD. Ali do 28. novembra (Cyber ​​ponedjeljak) u 23:59 PT možete dobiti cijelu godinu za samo 24 USD. Ova ponuda je dostupna novim i prethodnim pretplatnicima na Hulu, uz jedino upozorenje za prethodne članove da ste otkazali prije najmanje mjesec dana.

Hulu je odličan streaming servis za filmove i TV emisije. Tu možete gledati originalne programe poput Sluškinjina priča, The Dropout, Ramyi Samo ubistva u zgradi. Lično, Hulu je bio servis koji sam uključivao i gasio godinama, ali nedavno sam pronalazio više razloga da ga ostavim uključenim. Tu mogu da gledam najnovije epizode Abbott Elementaryi Atlantai gledajte filmove poput Plen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.