Vijesti

Danas, za samo tri sata, možete dobiti Samsungov M8 Smart Monitor za 469 dolara

Iz određenih uglova, M8 Smart Monitor (naročito njegove blistave boje) izgleda kao Appleov najnoviji iMac. | Fotografija Amelia Holowaty Krales / The Verge

Nedavni Discover Samsung dogovori — dešavaju se potpuno slučajno tokom sedmice objavljivanja iPhonea 14 — zapravo su prilično zvjezdane. Bilo da ste tražili popuste na Samsung-ov Galaxy Watch 4 posljednje generacije ili sniženja cijena njegovih najnovijih sklopivih telefona, rasprodaja i dalje budi naše uši. Jedan od današnjih sniženja je odličan ako ste čekali sniženje cijene zanimljivog M8 Smart Monitora.

M8 je njegov 32-inčni 4K displej koji je i pametni TV i USB-C monitor u jednom, zajedno sa magnetno pričvršćenom web kamerom za obavljanje video ćaskanja, bez obzira na to da li je računar povezan s njim. Iako je uobičajeno pronaći popust od 100 USD na ovaj model (prvobitno se prodavao za 699,99 USD), moći ćete ga uzeti za 469,99 USD između 12:00 i 15:00 ET (9:00 do 12:00 PT). To je najniža cijena koju smo do sada vidjeli, ali imajte na umu da je ovaj ugovor samo u „sunset pink“ boji M8.

Što se tiče povezivanja, ima USB-C port za video i prenos podataka (podrška za punjenje od 65W), još jedan USB-C port za uključivanje dodatne opreme i Micro HDMI port za povezivanje nečeg drugog, poput konzole.

Recenzirao sam M8 u junu 2022., nedugo nakon što je izašao, i čak i s njegovom originalnom cijenom od 700 dolara, mislio sam da je dobra vrijednost. Nije savršeno, imajte na umu; korisničko sučelje može biti malo tromo, njegova web kamera ne pruža izvanredan kvalitet slike i ne bih preporučio korištenje ugrađenih računarskih komponenti za rad. Ali ako nemate dovoljno prostora u svom prostoru za više ekrana (ili više volite jedan ekran koji radi gotovo sve), M8 je vrijedan razmatranja, posebno po ovoj cijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.