Vijesti

Appleov iPhone 14 događaj će se navodno održati početkom septembra

Apple ima za cilj 7. septembar za svoj sljedeći događaj lansiranja proizvoda, prema navodima Bloomberg’s Mark Gurman. Kompanija je obično domaćin velikog događaja u prvom dijelu septembra, a sada imamo vrlo vjerovatni datum koji možemo zaokružiti u kalendaru. Kao i drugi događaji koji su se desili tokom pandemije COVID-19, plan je da se ovaj događaj prenosi putem interneta, prenosi Gurman.

Priča se da će Apple na sajmu objaviti liniju iPhonea 14, za koju se očekuje da će uključivati: osnovni iPhone 14, novi iPhone 14 s velikim ekranom, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Pro telefoni možda dobijaju neke od blještavijih nadogradnji, jer se priča da će izgubiti zarez u korist izreza u obliku pilule za bušenje rupa, dobiti uvijek uključen ekran i imati procesor sljedeće generacije A-serije . Proteklih godina, iPhonei otkriveni na događaju ubrzo su pušteni u prodaju — Gurman izvještava da je od radnika trgovina zatraženo da se pripreme za neku vrstu lansiranja 16. septembra — pa ako želite nadogradnju, možda biste htjeli pripremite svoj novčanik.

Priča se da će na događaju Apple objaviti ažuriranja za Apple Watch, uključujući novi robusni model više klase i revidirani Apple Watch SE. Kompanija također navodno radi na sljedećoj generaciji AirPods Pro, koja bi mogla doći sa audio podrškom bez gubitaka, novim iPadom početnog nivoa koji bi mogao odbaciti priključak za slušalice i još mnogo toga, tako da postoji mnogo potencijalnih proizvoda koje bi Apple mogao otkriti na sajmu. predstojeći događaj.

Apple nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.