Vijesti

Amazonov Kindle prilagođen djeci trenutno je snižen skoro 30 posto

Kupovina Kindlea za dijete je odlična iz dva razloga. Kao prvo, podstiče ih da čitaju u mladosti. Drugo, služi kao velika distrakcija koja bi mogla spasiti vaš razum kada ste oboje zaglavljeni unutra po kišnom danu. Zato biste možda željeli pogledati današnju ponudu o verziji prilagođenoj djeci Kindle, koji je pao na novi najniži nivo svih vremena. Redovno 119,99 USD, trenutno možete kupiti najnoviji model za 84,99 USD na Amazon, Best Buy i Target.

Kindle Kids je isto kao i standardni Kindle. Nudi isti ekran visoke rezolucije, 300 dpi i tamni način rada, zajedno s podrškom za USB-C i maratonskim trajanjem baterije. Međutim, modelu usmjerenom na djecu nedostaju reklame, dolazi s jednom od tri živopisne omote i nudi nekoliko dodatnih funkcija dizajniranih da zabavljaju djecu i čuvaju ih. Uključuje roditeljski nadzor i dvogodišnji plan zaštite, na primjer, kao i godinu dana Amazon Kids Plus, usluge pretplate koja djeci daje pristup tonama e-knjiga i audio knjiga.

Moto G Stylus nije ni blizu tako moćan, brz ili sposoban kao S22, ali nudi puno sjajnih funkcija koje će obični korisnici cijeniti. Ovo uključuje veliki, 6,8-inčni 1080p ekran i dobru olovku, koju možete koristiti za bilježenje i crtanje. Takođe se može pohvaliti solidnim, svakodnevnim performansama i dobrim trajanjem baterije, kao i pristojnim kamerama za tu cijenu. Naravno, s obzirom da se radi o jeftinom telefonu, razumljivo mu nedostaju stvari kao što su 5G konekcija, bežično punjenje i IP ocjena za vodootpornost. Međutim, ako vam je dobro bez njih, ovo je sjajna ponuda za otključani model. Pročitajte našu recenziju.

Za televizor koji se zaista ističe, možda biste trebali razmisliti Samsungov najnoviji Frame TV. Trenutno Woot snižava modele od 32 i 43 inča na 429,99 USD (168 USD popusta) i 749,99 USD (218 USD popusta), respektivno. Bez obzira koju veličinu kupite, dobit ćete jedinstven TV koji služi kao prekrasan komad kućnog dekora. To je zato što prikazuje umjetnine nalik platnu kada se ne koristi zahvaljujući mat ekranu niske refleksije.

Nije to ni samo lijepo za pogledati; kada je uključen, 2022 Frame TV funkcionira kao 4K QLED TV s brzom brzinom osvježavanja od 120 Hz i podrškom za sve glavne aplikacije za striming. Samo imajte na umu da mu nedostaje podrška za Dolby Vision i lokalno zatamnjenje punog niza.

Nekoliko stvari testira moje strpljenje više od čekanja da se pametni telefon ili tablet napuni. Zato volim opcije od 20W Ankerov 511 punjač. Praktičan USB-C gadget je moćniji nego što bi njegova veličina mogla dopustiti, i omogućava vam da s lakoćom brzo iskoristite svoj pametni telefon, tablet i mnoštvo druge elektronike. Anker također proizvodi 30W 511 punjač za 22,99 USD, ali njegov prethodnik od 20W trenutno je dostupan za samo 12,99 USD (4 USD popusta) na Amazonu i direktno od Ankera. Samo se pobrinite da koristite odgovarajući promotivni kod naveden na stranici za potonjeg prodavca.

Još samo nekoliko ponuda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *