Softver

Savladajte do 14 jezika uz 60% popusta na doživotno članstvo u Babbel (uštedite 300 USD)

Bilo da ste svjetski putnik ili doživotni učenik, usvajanje novog jezika može biti intelektualno stimulativno i zabavno. A postoje trenuci kada trebate znati osnove jezika za kurs u školi ili iskoristiti određenu priliku za posao. S toliko ljudi koji komuniciraju preko granica u našem digitalno povezanom svijetu, to također može biti važna vještina koju svatko može steći, bez obzira na vaša interesovanja. Tu dolazi Babbel.

Sa 14 kurseva jezika i više od 10.000 sati sadržaja, Babbelov softver za učenje jezika ima za cilj da bude najkraći put do razgovora u stvarnom životu. Babbel je jedna od CNET-ovih omiljenih aplikacija za učenje jezika u 2022, posebno ako želite iskustvo školskog tipa. Sad do 21. septembramožete dobiti doživotnu pretplatu na Softver za učenje jezika Babbel za samo 199 dolara na StackSocial-u, 300 dolara niže od uobičajene cijene.

Babbelov opsežan jezički softver uključuje španski, francuski, italijanski, njemački, ruski, švedski, indonežanski, portugalski i još mnogo toga. Lekcije su kratke i precizne, što vam omogućava da vježbate u intervalima od 10 do 15 minuta koji se mogu uklopiti u bilo koji raspored. Teme iz stvarnog života uključuju putovanja, porodicu, posao, hranu i još mnogo toga. Dostupni su i različiti nivoi vještina, u rasponu od početnika do naprednih, tako da program može rasti s vama kako se usavršavate.

Korištenje tehnologije za prepoznavanje govora će vam dati trenutnu povratnu informaciju o izgovoru, tako da ne naučite samo čitati i pisati, već i slušati i govoriti. Također ćete dobiti personalizirane sesije pregleda kako biste učvrstili ono što ste naučili. Program radi na desktop i mobilnim uređajima. I iako je internet potreban većinu vremena, dostupan je i offline način rada u kojem možete pristupiti kursevima, lekcijama i recenzijama bez Wi-Fi veze, sve dok ih prethodno preuzmete. Babbel također sinkronizira vaš napredak na svim vašim uređajima tako da možete uskočiti gdje god vam najviše odgovara.

Postati tečno poznavanje novog jezika odličan je način da ostanete uključeni u učenje, a prenosive vještine koje steknete mogu vam otvoriti mnoga vrata za slobodno vrijeme, posao i dalje. Imajte na umu da iako ovom programu možete pristupiti na onoliko uređaja koliko želite, ova ponuda pretplate je dostupna samo za nove korisnike.

Čitaj više: Dodajte ovih 19 stvari na svoju listu za provjeru putovanja prije nego krenete na putovanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.