Softver

Poboljšajte upravljanje lozinkom uz 3 mjeseca Dashlane Premiuma za samo 1 USD

Živimo u digitalnom dobu i ono je prepuno korisničkih imena i lozinki koje koristimo za osiguranje naših naloga i informacija. Velike su šanse da imate naloge sa ličnim podacima na više od samo jedne stranice i moglo bi biti teško pratiti sve te informacije. Eto gde Dashlane Od lozinki do ličnih podataka, Dashlane pomaže svojim korisnicima da zaštite svoje podatke upravljanjem informacijama. Obično 4 USD mjesečno ili 40 USD godišnje, novi članovi sada mogu isprobati tri mjeseca Dashlane Premiuma za samo 1 USD koristeći kod CNET3F1.

Dashlane nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca za sve svoje kupovine, ali je malo vjerovatno da ćete ostati nezadovoljni uslugom. Ranije sam ga koristio kada sam upravljao višestrukim nalozima na društvenim mrežama za nekoliko preduzeća u profesionalnom svojstvu, ali bih ga imao i za ličnu upotrebu. Dashlane vam može pomoći da postavite teške lozinke i sačuvate ih tako da ne morate pamtiti svaku. Ne morate koristiti istu lozinku za različite račune s Dashlaneom, nešto što inače možete učiniti bez bilo kakvog alata za lozinku.

Čitaj više: Najbolji menadžeri lozinki u 2022

Dashlane će također automatski popuniti vaše lozinke, plaćanja i lične podatke jednim klikom na dugme. Možete preuzeti Android ili Apple aplikaciju i imati sve iste funkcije na svom telefonu kao i na računaru. Da biste dodali dodatni sloj sajber sigurnosti, Dashlane će vas obavijestiti o svim kršenjima ili hakovima koji mogu utjecati na vas dok koristite račun na određenoj web lokaciji. Za one koji žele sigurnost uz lakoću, ovaj alat može biti nevjerovatno koristan za vas. Za samo 1 dolar, zašto ga ne isprobati tri mjeseca i vidjeti hoće li pomoći?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *